Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 22.12.2008 13:01

Marek i Joanna napisał(a):a mnie dziś załamał telefon ze stajni że nasz koń ma ciężką kolkę i niewiadomo czy przezyje i że weterynarz już do niego jedzie. On jest juz po jednej operacji ratujacej zycie i więc drugiej organizm juz by nie przetrzymał.Jak przyjechałysmy to juz leciał z nóg i był w fatalnym stanie juz nie chciał jeśc,wiec w akcie desperacji wzięłam go na lonże na 20 min i...........i po powrocie wziął sie do jedzenia. Superr, hura i zrobił kupę -może to dziwne ,ale to bardzo wszystkich ucieszyło.Po 6 godzinach walki wróciliśmy do domu,zobaczymy co jutro będzie a raczej dzisiaj.mam nadzieje że już będzie lepiej.trzymajcie kciuki

Czy konikowi już lepiej :?:
Tantal
Croentuzjasta

Postnapisał(a) Tantal » 22.12.2008 13:09

maslinka napisał(a):Ja natomiast zaczynam chorować :( Po prostu w samą porę, ironia losu...

Epidemia jakaś czy co... Mnie też wczoraj rozłożyło :(
Ale ma to też w moim przypadku dobre strony :D - nie idę jutro do pracy :D
A i lekarz był na tyle dobry, że oszczędził mi antybiotyków (na razie :wink: ), więc będę mógł się leczyć nalewkami teściowej :D (zdecydowanie wolę taką kurację :wink: )

JacYamaha napisał(a):Opel kaput - i to na same święta...pędzę szukać ratunku

Powodzenia.
dagiesza
Croentuzjasta

Postnapisał(a) dagiesza » 22.12.2008 13:52

Kolejki w sklepach jakby "dawali na kartki". :twisted: Mówią, że gdzieś jest "kryzys". :wink: Byleby szybko uciec do domu ... :lol:
Marek i Joanna
Odkrywca

Postnapisał(a) Marek i Joanna » 22.12.2008 14:48

Janusz Bajcer napisał(a):
Marek i Joanna napisał(a):a mnie dziś załamał telefon ze stajni że nasz koń ma ciężką kolkę i niewiadomo czy przezyje i że weterynarz już do niego jedzie. On jest juz po jednej operacji ratujacej zycie i więc drugiej organizm juz by nie przetrzymał.Jak przyjechałysmy to juz leciał z nóg i był w fatalnym stanie juz nie chciał jeśc,wiec w akcie desperacji wzięłam go na lonże na 20 min i...........i po powrocie wziął sie do jedzenia. Superr, hura i zrobił kupę -może to dziwne ,ale to bardzo wszystkich ucieszyło.Po 6 godzinach walki wróciliśmy do domu,zobaczymy co jutro będzie a raczej dzisiaj.mam nadzieje że już będzie lepiej.trzymajcie kciuki

Czy konikowi już lepiej :?:

Już lepiej szybko wraca do zdrowia,ma apetyt nomen omen jak koń,ale ma wydzielane porcyjki otrąb a nie ulubionego musli,ale już obawy minęły.jeżdżić jeszcze na nim nie można, ale przytulac sie jak najwięcej. i marchewkami rozpieszczać:D
mam nadzieje że pryszły rok będzie lepszy bo zakoncenie tego roku to jakis armagedon 8O
pozdrawiam
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 22.12.2008 14:57

Życzę konikowi zdrowia i uśmiechu :lol:

Obrazek

Właścicielom też :lol: :lol:
Adam.B
Cromaniak

Postnapisał(a) Adam.B » 22.12.2008 15:04

Janusz Bajcer napisał(a):Życzę konikowi zdrowia i uśmiechu :lol:

Obrazek

Ja również życzę wszystkiego dobrego konikowi i właścicielom pozdrav Adaś
-Yaro-
Cromaniak

Postnapisał(a) -Yaro- » 22.12.2008 15:36

maslinka napisał(a):Ja natomiast zaczynam chorować :( Po prostu w samą porę, ironia losu...
Zaraz Święta, a ja z katarem i stanem podgorączkowym snuję się po domu. No nic, zrobię co będzie w mojej mocy, a z resztą najbliżsi pomogą :)

To życzę szybkiego powrotu do zdrowia jeszcze przed świętami.
Goniak
Cromaniak

Postnapisał(a) Goniak » 22.12.2008 16:20

Marek i Joanna napisał(a): ...taki ogólny armagedon.ale mysle że wszystkiemu podolam 8O

A mnie cieszy Twój optymizm i to bardzo :lol:
maslinka
Weteran

Postnapisał(a) maslinka » 22.12.2008 17:03

-Yaro- napisał(a):To życzę szybkiego powrotu do zdrowia jeszcze przed świętami.

Dzięki, Yaro :)
Vjetar
Legenda

Postnapisał(a) Vjetar » 22.12.2008 20:41

Dzięki Tantal - ożył :wink:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.12.2008 21:21

JacYamaha napisał(a):Dzięki Tantal - ożył :wink:

gratulacje,to super że odżył , kłopot z głowy :wink:
Marek i Joanna
Odkrywca

Postnapisał(a) Marek i Joanna » 23.12.2008 00:22

Obrazek

Dzięki, konik dziś cały dzień na padoku z kolegą i koleżanką spedził i nawet brykania galopem uskuteczniał , więc już zdrówko wróciło, a jutro wigilia stajenna i dostanie sałatkę marchewkowo-jabłkową, samo zdrowie.Pewno sie ucieszy bo łakomczuch teraz z niego.
pozdrawiam
Marek i Joanna
Odkrywca

Postnapisał(a) Marek i Joanna » 23.12.2008 00:24

adam11 napisał(a):

Obrazek

Ja również życzę wszystkiego dobrego konikowi i właścicielom pozdrav Adaś

Dziękujemy za pozdrowionka, koniś już oki a nas to cieszy i my też mamy lepsze samopoczucie.
pozdrawiamy i Wesołych świąt życzymy :D
marsylia
Cromaniak

Postnapisał(a) marsylia » 23.12.2008 09:29

Świeci słońce :hearts: :lol: :lol: :lol:
-Yaro-
Cromaniak

Postnapisał(a) -Yaro- » 23.12.2008 10:18

A u mnie chmury :(
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło? - strona 129
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone