Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
pasażer
Cromaniak

Postnapisał(a) pasażer » 14.12.2008 12:34

AndrzejJ. napisał(a):To są nasi Bracia mniejsi jak powiedział św.Franciszek.Można nie mieć żadnej hierachii i się wzruszać psem i kotem i innym zwierzem i człowiekiem.

"Dobra, dobra. Nie poznaję kolegi... Cicha woda..." Maks Seksmisja

Po dwa. Można prosto z mostu, a ja wolę by ktoś jeszcze zdobył się na jakiś wysiłek... Pamiętasz cytat z Forresta Gumpa ??? :wink:

Uważaj, jestem podstawiany :lol: nie mylić wstawiony :twisted:
AndrzejJ.
zbanowany

Postnapisał(a) AndrzejJ. » 14.12.2008 12:39

Popiel napisał(a):
Uważaj, jestem podstawiany :lol: nie mylić wstawiony :twisted:

raczej napuszczany :D można mylić z napuszonym :D
pasażer
Cromaniak

Postnapisał(a) pasażer » 14.12.2008 12:48

Ok. troszkę zaśmiecił się ten temat, więc już nic nie piszę i gdyby co to podaję TĄ Stronę na luźne pogawędki o wszystkim. Kilka razy sam ją innym podawałem a teraz rozpisałem się tu niepotrzebnie. Wstyd Wstyd Wstyd...
Co mam na swoją obronę to to iż to też Hyde Park czyli:

"Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować o polityce, rozrywkach, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie".

Leszku, dbajmy by nie gadać o dupie maryni w innych tematach, bo nie tylko nam jeszcze się mogą przydać. Wiesz jak wygląda temat z winietami! Wstyd do niego kogoś odesłać. Już o tym w nim kilka razy pisałem.

plavac napisał(a):Miałem się dowiedzieć o winiety w Słowenii, a dowiedziałem się o obowiązku posiadania opon zimowych od 1.11. w Austrii . Czy oni nie słyszeli o ociepleniu klimatu ? :)

pablo2222 napisał(a):Wiązanie stóp kobiet to "tradycja" japońska a nie chińska.
z drugiego tematu

joajer napisał(a):Rzeka czy nie ale jakoś nie doczytałem się na temat o który pytałem, ale oczywiście może była odpowiedź , nie obserwuję wszystkiego non stop a pytam bo grudzień to dla mnie miesiąc aby zacząć zastanawiać się nad wyjazdami roku przyszłego :D

w razie co Janusz powie FAQ

I to mnie smuci.... ale po woli rozumiem małe znudzenie niektórych forumowiczów...

Ps. Andrzejku, też Cię kocham :hearts: Pozdrawiam, Jacek Kurski :wink:
Ostatnio edytowano 14.12.2008 13:52 przez pasażer, łącznie edytowano 2 razy
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.12.2008 12:51

miałem już w tym temacie nie pisać ale.... Bardzo podobała mi się reakcja Leszka w innym temacie który został szybko zamknięty- hvala Mu za to.Ale wydaje mi się że tym razem troszkę Moderatorzy przegapili sprawę.Można było ciut wcześniej wyciszyć te paręnaście postów w sumie nie w temacie. Albo założyć w Hyde Parku nowy temat np. dlaczego nie kocham policji. Nieraz ten post czytają ludzie z poza forum i pewnie zadają sobie pytanie : a właściwie o co chodzi??? Bo rozumiem post Krakuscity że mu bonów nie dali, Sławka ze firma ich nie wyśle do Krynicy ale większość ostatnich paru stron nie za bardzo. Ewie też współczuję że jej serducho samochodu padło...bo to miało być przeznaczeniem tego postu.Odpowiedzi Zebika na mój wpis nie rozumiem - to mnie smuci, cieszy... zaraz jadę zapłacić zaliczkę na Sylwestra
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.12.2008 12:54

Ps. Andrzejku, też Cię kocham :hearts: [/quote]
to do mnie ..... :oops: Popielku ja Ciebie tyż.........i to mnie cieszy....
pasażer
Cromaniak

Postnapisał(a) pasażer » 14.12.2008 12:59

lubelski napisał(a):to do mnie ..... :oops: Popielku ja Ciebie tyż.........i to mnie cieszy....

Muszę Cię zasmucić, to było do AndrzejkaJ :wink:
petris
Cromaniak

Postnapisał(a) petris » 14.12.2008 17:37

Rysio napisał(a):
petris napisał(a):Mnie zasmuciło i to bardzo.Jakoś wszyscy na forum mają węża w kieszeni.
Nikt nie pochwalił się,że dał grośik ,aby wspomóc zwierzaki ,które bardzo ,bardzo potrzebuja naszego serca i pieniążków.

Marysiu, zbyt wiele dzieci na tym świecie głoduje, choruje i cierpi, by pies, kot czy inny zwierz był w stanie mnie wzruszyć. Ustalmy hierarchię wartości, ja już to zrobiłem. Niestety live is brutal.

Edit: Popielu a ja tu tylko sprzątam :twisted: więc do Ciebie i do Zibika nie prowokujcie :lol: :wink:

To co napisałam, po prostu mnie zasmuciło zasmuciło.A nie mogło :?: :evil:
Odnośnie hierarchii wartości,widać te wartosci na ulicach naszych miast ,wsi i lasów, wzielismy zwierzaka ,aby dziecko mogło nauczyć sie miłośći czy troski -nie, przeważnie bierze sie zwierze ,aby dziecko nim sie bawiło,nie ucząc,że to coś żyje cierpi.Jak sie znudziło pierwszemu w naszej hierarchi wartości, to sie to ktoreś z rzedu :) po prostu wyrzuca. :evil: Ale mam nadzieję, jest wiele ludzi co rownoważa tę hierarchię wartosci.
Mam nadzieję Rysiu-pozdrowienia że Twoje zwierzaki nie tylko mają jedzenie,ciepła budę,ale i Twoje zainteresowanie i troskę mimo,ze sa daleko w Twojej hiererchi wartosci.A że innym nie pomagasz,no to trudno :(
mutiaq
Cromaniak

Postnapisał(a) mutiaq » 14.12.2008 17:44

Zasmuciło mnie to, że nienajlepiej się dzisiaj czuję
i w związku z tym nie mogłam pojechać i 'stwarzać zagrożenia' ( ;) )
na stoku w Białce :lool:
tak jak to robiłam w piątek :twisted: :wink:
(ehh, nie ma to jak nauka jazdy na nartach... :) )
Rysio
Weteran

Postnapisał(a) Rysio » 14.12.2008 18:07

petris napisał(a):To co napisałam, po prostu mnie zasmuciło zasmuciło.A nie mogło :?: :evil:
Odnośnie hierarchii wartości,widać te wartosci na ulicach naszych miast ,wsi i lasów, wzielismy zwierzaka ,aby dziecko mogło nauczyć sie miłośći czy troski -nie, przeważnie bierze sie zwierze ,aby dziecko nim sie bawiło,nie ucząc,że to coś żyje cierpi.Jak sie znudziło pierwszemu w naszej hierarchi wartości, to sie to ktoreś z rzedu :) po prostu wyrzuca. :evil: Ale mam nadzieję, jest wiele ludzi co rownoważa tę hierarchię wartosci.
Mam nadzieję Rysiu-pozdrowienia że Twoje zwierzaki nie tylko mają jedzenie,ciepła budę,ale i Twoje zainteresowanie i troskę mimo,ze sa daleko w Twojej hiererchi wartosci.A że innym nie pomagasz,no to trudno :(

Co innego zasmucić, a co innego zmieniać hierarchię w życiu. Wolę jeśli głoduje pies, kot, wielbłąd czy inny osioł, niż dziecko choćby w tej najciemniejszej Afryce. Petris przejrzyj choćby te zdjęcia a może zrozumiesz o czym mówię. Dodatkowo proszę Cię nie oceniaj mnie, bo mój czworonóg ma ciepłą budę, ciepłą strawę, a i od czasu do czasu trochę serca ode mnie i od innych domowników dostaje, tyle ile psu powinno wystarczyć. Jak zdechnie lub ze względu na stan zdrowia dam go uśpić, to niestety, opłakiwać i kwiatków na grób nosić mu nie będę.
AndrzejJ.
zbanowany

Postnapisał(a) AndrzejJ. » 14.12.2008 18:21

Robi się ciekawie.Świątecznie.I ciepło. :wink:
Rysio
Weteran

Postnapisał(a) Rysio » 14.12.2008 18:25

Do świąt jeszcze daleko, pomyśl ile dobrego możesz w tym czasie uczynić 8)
AndrzejJ.
zbanowany

Postnapisał(a) AndrzejJ. » 14.12.2008 19:19

Rysio napisał(a):Do świąt jeszcze daleko, pomyśl ile dobrego możesz w tym czasie uczynić 8)

I vice versa. :D I nie musisz nic wydawać .Zmień tylko swój sposób myślenia. :wink:
pozdrav
Rysio
Weteran

Postnapisał(a) Rysio » 14.12.2008 19:38

Łatwiej jednak wydać :wink:
petris
Cromaniak

Postnapisał(a) petris » 14.12.2008 19:42

Rysiu! to mnie własnie ucieszyło.Na pewno sypniesz groszem nie tylko dla dzieci,ale i grosik dla bezdomnych i zwierzakow.Teraz zima i kazdemu z nich cieżko. A tu uśmiech od mojej Soni. :)
Obrazek

Moja wnuczka Lena upomniała sie o Kejkę.Wigilja 2007 przedstawienie wigilijne.
Obrazek
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 14.12.2008 20:48

A mnie ucieszyło, że na Youtube znalazłem fajny film , niestety pocięty na 5 części i jeszcze bez tłumaczenia...

:)
Kto to jest Chris Ryan , jeśli ktoś nie wie, niech sprawdzi w Google...
BravoTwoZero...
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło? - strona 122
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone