smerf_maruda napisał(a):
Czekam na kolejne, ale tylko sensowne komentarze. Kuny i jenoty niech siedzą w norach.
wymyślaj dalej bajeczki trollku
smerf_maruda napisał(a):
Czekam na kolejne, ale tylko sensowne komentarze. Kuny i jenoty niech siedzą w norach.
.png)
smerf_maruda napisał(a):Witam forumowych prześmiewców i ludzi przyjaźnie nastawionych do życia.
Przykro, że to forum w większości wpisów (są oczywiście fajne perełki) niczym się niestety nie różni od śmieciowego forum dowolnego tematu na onecie i innych tego portalach. Dowolny temat na tych forach jest powodem obłędnych wpisów na temat premiera, prezydenta i dowolnej innej osoby, sprawy, miejsca, kraju itp...
Spójrzcie na wpisy do mojego posta. A to jakaś persona przyczepiła się do literki napisanej błędnie. A inni w stylu: jak nie lubisz chorwacji albo myślisz trochę inaczej niż my, to my Cię nie lubimy i na forum jesteśmy w stanie Cię zlinczować. No comments.
smerf_maruda napisał(a):Trogir (porażka) (tłum+wszystkie "zabytki" napakowane na 2 metrach kwadratowych). Wszędzie samochody i smród skuterów).
[...]
we wtorek NP Krka.
[...]
Reszta rodziny zmuszona żeby wejść na górę i zobaczyć te cuda natury..... powiedziała że 95 kun, tłum ludzi i raczej wątpliwie <wyjątkowe> atrakcje podobne do najsłabszych wodospadów w Słowacji, nie były tego warte.
[...]
w srodę Zadar. Odgrzewane klimaty z poprzednich miejsc w większej skali. Jedyne miejsca do zapamiętania to rotunda, port (nie ten przy przystani promów i ciekawy pomysł z organami wodnymi. Raczej marnie.
[...]
Miasta po tym co widziałem i zobaczę wkrótce - będą marną kopią, ładnych dużych parków tutaj jest jak na lekarstwo, opalanie odpada bo marna pogoda.
[...]
Co poza plażą można tu zobaczyć co roku ? Widziałem wiele ładniejszych miejsc w porównaniu z Chorwacją.
Opalanie odpada, nienawidzę tego.
.png)
AndrzejJ. napisał(a):wymyślaj dalej bajeczki trollkuco roku robisz to samo ,ale coś cię te błędy ortograficzne zawsze zdradzają smutasie
wiesz gdzie teraz siedzisz ? w Bielsku
.png)
mirek109 napisał(a):Proszę administratora forum o rozpatrzenie propozycji - niech się ukazuje nr. IP piszących
.png)
sroczka66 napisał(a):A ja myślę sobie, że smerf_maruda napisał swój post w celu prowokacji.
Janusz Bajcer napisał(a):Mirku nie jestem Administratorem, ale sprawdziłem IP Twoje, AndrzejaJ i moje icon_wink.gif każdy z nas ma wiele IP spod których pisze posty - urok Neostrady icon_wink.gif
mirek109 napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):
Jesteś nie tylko trollem ,ale i pierdołą.
Jeżeli napisałeś te słowa by mi sprawić przykrość to czuj się usatysfakcjonowany.
Jest mi przykro
.png)

.png)
donia2 napisał(a):Janusz Bajcer kochany przyjecielu - zamknij ten temat raz na zawsze i tyle.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne