.png)
.png)
.png)
rynioo napisał(a):janusz.w. napisał(a):Hejko!
Ja niestety przegrałem w głosowniu! Moja ekipa opowiedziała się za wyjazdem w 2006 r. do Włoch (w Cro byliśmy trzykrotnie). Jestem w trakcie opracowania trasy do Italii. W związku z tym mam pytanie: czy ktoś z Forumowiczów dysponuje jakimiś adresami www z informacjami o Włoszech? Czy istnieje podobne forum na temat Włoch?
pozdrawiam serdeczne wszystkich cromaniaków!
A może spróbuj jeszcze powalczyć o wyjazd do Cro w 2006![]()
A jeśli już to maja być Włochy to polecam polnocną część jeziora Garda.Naprawdę przepiękne widoki i super miejsce wypadowe do Wenecji,Padvy czy Verony oraz w Alpy.
pozdrav
.png)
Fajnie,że nie jestem jedynym,który już planuje wakacje 2006.Bo moje dwie cromaniaczki mówią,ze to nie jest normalne planować wakacje we wrześniu.Pokażę im,że nie jestem jedyny
.png)

.png)
.png)
zawodowiec napisał(a):Myślę o samym dolnym końcu Chorwacji - Molunat, Prevlaka, dojechać przez Trebinje, drogą której jeszcze nie znam. Przy okazji zobaczyć bliżej miasteczka czarnogórskie, przez które 2 lata temu tylko szybko przejechaliśmy. Może znowu Hvar, powspinać się na skały nad głęboką wodą na zachód od Sv. Nedelji. Wjechać na Sv. Jure, jak nie rowerem to chociaż samochodem. W drodze powrotnej odwiedzić naszych gazdów w Lukovo Šugarje. Jak się da namówić kobietkę to jedniowy wypad w Durmitor albo Alpy Julijskie po drodze. Dużo jak na jeden wyjazd, coś trzeba będzie wybrać. A jak da radę zrobić drugi wyjazd to oczywiście... Albania!

.png)
.png)
Witam Grzegorz. też coś dzisiaj napisałem na temat planów w 2006r. Tylko żeby Nam miejsca na plaży nie zabrakłoGrzegorz G. napisał(a):A ja z rodzinka w lipcu 2006 zasuwam do Mimic na kwaterke.Bylem tam w tym roku i bardzo nam sie spodobalo a poza tym dobra baza wypadowa do zwiedzania.
Grzegorz.
P.S.Jeszcze tylko pazdziernik,listopad,grudzien,styczen,luty,marzec ,kwiecien,maj,czerwiec i lipiec i ......................WAKACJE....................oczywiscie w CRO.![]()
![]()
![]()
.png)
petris napisał(a):Może nie masz takich zdjęc?
.png)
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko