Grzegorz.
P.S.Jeszcze tylko pazdziernik,listopad,grudzien,styczen,luty,marzec ,kwiecien,maj,czerwiec i lipiec i ......................WAKACJE....................oczywiscie w CRO.
.png)
.png)
.png)
.png)
daro_ napisał(a):W przyszłym roku, to chyba zachacze o Czarnogóre a po drodze oczywiscie Dubrovnik, bo w tym roku niestety nie przywitał mnie słońcem ,może za rok będzie łaskawszy, jezeli starczy czasu to chciałałbym poleniuchowac parę dni na Hvarze lub Korculi.
Pozdrawiam wszystkich.
.png)
.png)
A ja to chyba jestem najbardziej z Was wszystkich zakręcony, a może nawet trochę gupi bo zaczynam planować wyjazd przyszłoroczny na drugi dzień po powrocie do domu- w tym roku od 17 lipca siedze w sieci i czytam o wyspie Hvar.To jest mój cel; wyjazdu na 2006.Jadę jak zwykle w pierwszej połowie lipca.
Pozdrawiam.
.png)
.png)
jacol8 napisał(a):Dla mnie wakacje także zaczynają się w październiku ! Już zaczynam planować. W tym roku byłem w Czarnogórze i bardzo mi się podobało. Czarnogóra wcale nie jest brzydsza od CRO. Nie wspomnę o cenach dużo niższych niż w Chorwacji. No i chciałbym pobyc tam dłużej. Jeszcze zobaczymy , poplanujemy.... Zastanawiam się też nad Grecją - wypad jak zwykle samochodem (Chalkidiki). Jeszcze nie byłem , ale kilka razy czytałem tutaj , że Grecja do Chorwacji nie umywa się. Jeśli rzeczywiście tak będzie to w przyszłym roku znowu wrócę CRO![]()
Może teraz Korcula?
.png)
.png)
Łukasz napisał(a):Przypadkiem zorientowałem się, że wypoczynek nad morzem jest ok ale naprawdę odpoczywam na intesywnych wyjazdach objazdowo-turystycznych - oczywiście organizowanych samemu , żadnych biur. W tym roku we wrześniu byłem na takim i zorientowałem się, że jeszcze nigdy tak nie odpocząłem. Tak więc ja w przyszłym roku daję Chorwacji od siebie odpocząć.
.png)
.png)
rynioo napisał(a):Plany to jest to co lubię jeśli chodzi o podróże
Zakładając ten temat miałem nadzieję,że właśnie trafię na takich samych gości jak ja.Dla których wakacje zaczynają się juz w październiku na etapie planowania wyjazdu.Ja tez uwielbiam planowanie wakacji w Cro.
pozdrav
.png)
Trebor napisał(a):Hvar, Trogir i może Lastovo. Bardzo chciałbym we wrześniu. Ale jak zmienię swoje mieszkanie na inne lokum, to będę musiał plany przesunąć na 2008 rok.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko