Adrian34 napisał(a):Może ktoś wie,gdzie na Riwierze Makarskiej (ew.ok.Dubrownika) warto się zatrzymać ???
Hm... Nie podajesz maila w profilu, więc nie można pisać na priva... A reklamy tu nie uprawiamy... Więc mały kłopocik
Plumek
.png)
Adrian34 napisał(a):Może ktoś wie,gdzie na Riwierze Makarskiej (ew.ok.Dubrownika) warto się zatrzymać ???
.png)
zawodowiec napisał(a):Jak się da namówić kobietkę to jedniowy wypad w Durmitor albo Alpy Julijskie po drodze. Dużo jak na jeden wyjazd, coś trzeba będzie wybrać. A jak da radę zrobić drugi wyjazd to oczywiście... Albania!
.png)
.png)
typ napisał(a):A do ciebie zawodowiec na pewno sie odezwe jak bede blizej planował albańskie eskapady. Mam nadzieje ze uda sie skorzystać z twoich rad.
.png)
.png)
zawodowiec napisał(a):typ napisał(a):A do ciebie zawodowiec na pewno sie odezwe jak bede blizej planował albańskie eskapady. Mam nadzieje ze uda sie skorzystać z twoich rad.
Typ, pytaj kiedy chcesz, może coś pomogę.
Przewodnik kupiłeś ten od Tibora? Pewnie znasz jego stronę?
Spełnienia wszystkich planów podróżniczych i nie tylko w Nowym Roku!
.png)
shtriga napisał(a):Typ, Zawodowiec!! My już jedna nogą na wakacjach. Bilety na tanie latanie z Bratysławy do Dubrownika już kupione! 8 - 31 sierpnia 2006 - na pewno Durmitor, trochę Albanii i troche plaży (w Czarnogórze, albo koło Dubrownika). Choc kusi nas jeszcze może wyskok do Mostaru przed powrotem... Sie zobaczy!
Przewodnik Tibora i mapy po Albanii już od jakiegoś czasu mamy. A teraz czekamy na przesyłkę z Pragi w sprawie reszty. Trzymajcie się! A tu się będziemy dalej "spowiadać":
forum/viewtopic.php?t=9322
.png)
typ napisał(a):raczej wybiorę samochód.
.png)
shtriga napisał(a):typ napisał(a):raczej wybiorę samochód.
...i pewnie będzie to volvo!!!No to będziemy się rozglądać po drogach
, bo tu i ówdzie słyszymy, że ruch samochodowy w okolicach Durmitoru taki sobie i ze stopem to różnie bywa.
I jeszcze - zajrzyj sobie na stronki polecane w temacie "Durmitor" przez Zawodowca - myślę, że bardzo przydatne.
Aha! My - to ja i Wiola - tak, tak. A co do mężów, to trzeba by inny wątek założyć, bo się tak chłopaki do wyjazdu na wyprawę z plecakiem w góry palą, że... szkoda gadać...![]()
![]()
![]()
. Pozdrowiska!
.png)
.png)
.png)
.png)
Grzegorz już został tylko styczeń, luty..... strasznie szybko to leciGrzegorz G. napisał(a):A ja z rodzinka w lipcu 2006 zasuwam do Mimic na kwaterke.Bylem tam w tym roku i bardzo nam sie spodobalo a poza tym dobra baza wypadowa do zwiedzania.
Grzegorz.
P.S.Jeszcze tylko pazdziernik,listopad,grudzien,styczen,luty,marzec ,kwiecien,maj,czerwiec i lipiec i ......................WAKACJE....................oczywiscie w CRO.![]()
![]()
![]()
.png)
.png)
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko