Re: Chorwacja plany 2006
napisał(a) Jacynty » 11.03.2006 13:38
wicia napisał(a):Ja też wyjeżdżam do Chorwacji w przyszłym roku już w czerwcu.Chcę odwiedzić wyspe Hvar. W chorwacji będę poraz pierwszy i bardzo mi zależy aby ten wyjazd zaplanować do perfekcji , dlatego bardzo się ucieszyłam gdy znalazłam to forum wasze wypowiedzi są ciekawe, ale mam jeden mały problem wybieram się do miejscowości Sucuraj do apartamentu Mladen może ktoś tam był to proszę o jakąś opinie.A co do miejscowości to wasze zdania są podzielone jedni piszą że fajnie a inni że beznadziejnie , to jak tam jest napiszcie mi .

Witam, byłem w Sućuraju, byłem z ramienia Vladena ,po sąsiedzku u Pani Marii Pavlovic,to ta villa ze strony Vladana z czerwoną bogovolia. Chyba tak się te kwiaty nazywały.Na pewno o tej miejscowości nie można powiedziec że jest beznadziejna. A fotki na tej stronie wiernie oddają rzeczywistośc
http://www.apartments-mladen-hvar.com/i ... leria2.htm .Sucuraj to ciche , portowe miasteczko, z ogromnie miłymi ludźmi.Panuje tam trochę senna atmosfera, no ale to zależy co kto lubi. Górzysty Hvar zaczyna się dopiero za tunelem jadąc do miasta Hvar.1,5 godz autem po krętych drożynach.Będąc w Sucuraju, proponuję spacer i plażowanie z drugiej strony wyspy (od strony lądu) ..plaża kamienista, czy nawet skalna ale bardzo mało ludzi i piekny widok na makarską Rivierę i Velebit. Pozdrawiam, zyczę miłych wakacji.Ja nad Jadranem byłem już kilka razy , i jestem w nim coraz bardziej zakochany,.