Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

butelka wódki w ręku moderatora Janusza Bajcera...

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
SVIBANJ
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) SVIBANJ » 16.02.2009 09:51

Mibi napisał
Jolu Zastrzeliłaś mnie z tą bułką. Genialne!!!!!
Gorsza sprawa że już nie jestem pewny czy Mysz vel Myszka to też nie jest ich dwoje. To razem z Kaczorem vel Donaldem daje juz ich czworo i ich przewaga liczebna wzrasta. Może trzeba wysłać Tolę w celu zbadania ilu ich właściwie jest.
Z badaniem płci Tola też sobie lepiej poradzi.
Taka jest moja koncepcja.

Tola powinna też zbadać płeć Janusza . Niby wiadomo ,że jest on facetem ,ale dla świetego spokoju powinien sie zgodzić :D Może też uda sie ustalić czy napewno nie jest wielbładem :D :wink:

Upsss...to chyba nie ten temat :wink: Wybaczcie,ale one są takie podobne....Nie tylko z tytułu :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 16.02.2009 10:00

SVIBANJ napisał(a):Tola powinna też zbadać płeć Janusza . Niby wiadomo ,że jest on facetem ,ale dla świetego spokoju powinien sie zgodzić :D Może też uda sie ustalić czy napewno nie jest wielbładem :D :wink:

A może jestem żyrafą :wink: (proszę czekać 20 sekund)

Obrazek
Miłosz_S
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Miłosz_S » 16.02.2009 10:23

SVIBANJ
Przeniosłeś moją wypowiedź z innego tematu bez mojej zgody. Ostrzegam że jestem w kontakcie z moim adwokatem i niezwłocznie podejmę kroki prawne.
Nigdy nie wypowiadam się na jakieś dziecinne tematy - to taka informacja na przyszłość.

A skoro już tu jestem to uważam Panie Januszu że trzymanie na zdjęciu tak dużej butelki w czasach kryzysu jest nieetyczne. Czy nie wystarczy mała piersiówka?
Na szczeście jest to krajowa butelka co uważam za okoliczność łagodzącą.
Pozdrav
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.02.2009 10:27

Plumek napisał(a):
Oto, co zrobiłeś ze swoim postem, o który mi się tu rozbija: Ostatnio zmieniony przez hepik dnia 15-02-2009 18:13, w całości zmieniany 3 razy.

Teraz już jest w Twoim poscie bardzo ładnie: i cytat (a nie kopia mojej foty), i wywalona moja rzekoma dedykacja dla Leszka.

I o to chyba chodziło ,żeby było i ładnie i zgodnie z wszelkimi prawem(karnym,cywilnym ,plemiennym,forumowym i wszelkim jakim przyjdzoie do głowy)

Cały czas próbuję spełniać prośby...najpier Leszka,potem,żeby nie było że kopia,potem...i cały czas dupa blada... :wink:
Jak moda zaspokoję,to adminowi nie pasuje,jak wszystko dla admina to autorce nie pasuje a jak juz jest wszystko OK to wcale nie jest OK.

Jakiego kretyna(nkę) jeśli pisze ,że zmieniany to zmieniany.
A dedykacja nie od ciebie dla Leszka ,tylko ode mnie dla Leszka była z okazji Walentynek.
Prosił bym zmienił ,to zmieniłem (w dowód miłości mojej dla niego chwilowej)
A teraz drogie dzieci pocałujcie mnie w d ..ę(cytat z Misia z okienka)
Morski Pas
Koordynator konkursów

Nieprzeczytany postnapisał(a) Morski Pas » 16.02.2009 10:44

hepik napisał(a):A teraz drogie dzieci pocałujcie mnie w d ..ę(cytat z Misia z okienka)

Pieszczoty :?: i do tego z nieletnimi :?: oj Hepik, Hepik Wy się zmieńcie póki czas... :wink:

:lol:
SVIBANJ
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) SVIBANJ » 16.02.2009 10:44

Mibi napisał(a):SVIBANJ
Przeniosłeś moją wypowiedź ..............

Wybacz Mibi
Intencja moja było (jak się zapewne domyslasz) było wykazanie bezsensowności dyskusji w tym temacie. Post,czy cytat z innego tematu "czuje sie " tutaj doskonale,choć co oczywiste nie ma sensu.
Cieszę się,że potraktowałeś to z humorem ,ale wiedz,że jest mi głupio,że Cię w to wmieszałem.Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia.W innym temacie oczywiście :D
Miłosz_S
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Miłosz_S » 16.02.2009 10:49

Nie mam żalu do nikogo!!! jak śpiewał góral z siekierą w plecach.[/b]
Alfa&Beta
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Alfa&Beta » 16.02.2009 18:13

FUX napisał(a):ooloo

... Gdyby ktoś przyszedł do mnie do domu i mnie obrażal, to zasugerowałbym mu wyjście. Gdyby się ociągal, to bym mu pomógł...

No i o to chodzi, że po pierwsze to nie jest żaden dom Bajcera, a po drugie nikt mi nie sugerował wyjścia, tylko od razu dał w pysk aż spadłem ze schodów. Więc tym bardziej uważam go za chama.
Trzymaj się FUX!

ooloo :lol: :lol:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 16.02.2009 18:34

AlfaB vel ooloo - po raz kolejny informuję Cię, że moderatorzy nie mają uprawnień do zamykania konta.

Natomiast mogę Ci zadedykować stary skecz :lol:

Więcej w tym temacie na Twoje zaczepki nie odpowiadam.

Pozdrav.
ooloo
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) ooloo » 21.02.2009 15:01

"Kara" została anulowana, mogę znów pisać jako ooloo. Nie wiem za co ją dostałem, najważniejsze, że łaskawie dano mi możliwość wypowiadania się pod swoim oryginalnym nickiem.
Ależ szczęście!!

ooloo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jacky6
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacky6 » 21.02.2009 15:07

AlfaΒ napisał(a): Więc tym bardziej uważam go za chama.

kultura osobista nakazuje w naszej strefie posprzątać po sobie...
8)
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 21.02.2009 15:50

ooloo napisał(a):" możliwość wypowiadania się pod swoim oryginalnym nickiem.
:

Dano ci ,bo niezły z ciebie falsyfikat. :D
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 21.02.2009 15:55

hepik napisał(a):[
A teraz drogie dzieci pocałujcie mnie w d ..ę(cytat z Misia z okienka)

hepik to twoje forum o Rudzie Śląskiej fajne jest . :D Dawno się tak nie uśmiałem.
Najfajniejszy temat to ,, gdzie jest mój post ?''. :D
Ale się tam wyżywasz intelektualnie jako moderator oj ,oj. :D
ooloo
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) ooloo » 21.02.2009 19:24

jacky6 napisał(a):

8)

W strefie Waszej, naszej i tamtego pana też.
A tak na marginesie, co masz na myśli?

ooloo :lol: :lol:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 21.02.2009 22:43

jacky6 napisał(a):

8)

jacky6 - przykład idzie z tzw. góry - był precedens z panem Palikotem, ostatnio film z zawodówki...za duże wymagania.
Za Wikipedią - kultura - najczęściej rozumiana jest jako całokształt duchowego i materialnego dorobku społeczeństwa. Bywa utożsamiana z cywilizacją. Również charakterystyczne dla danego społeczeństwa wzory postępowania, także to, co w zachowaniu ludzkim jest wyuczone, w odróżnieniu od tego, co jest biologicznie odziedziczone.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.