Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

butelka wódki w ręku moderatora Janusza Bajcera...

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.02.2009 21:19

Chwala ci Panie (JB)
Bom juz był gotów krzyknąć:
Raaatuuujjcie mnie!Moderatory mnie biją!
(na melodię Ratujcie mnie!Niemcy mnie biją!)
Morski Pas
Koordynator konkursów

Nieprzeczytany postnapisał(a) Morski Pas » 15.02.2009 21:42

hepik napisał(a):I tylko pytanie o kopiowanie(cytowanie) zostało nierostrzygnięte.
Czyli bez sensu dalsze bicie piany opiekuńsko -admińskie.

Jakby Szanowny Hepik artykuł przeczytał to by wiedział. Jest na samym początku - akapit drugi i trzeci.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.02.2009 22:11

1.Nuuudaa,panie,nuuuda.
2.Nie pisz mojego nicka z dużej litery(uwaga w ramach akcji Stop bykom)
3."I tylko pytanie o kopiowanie(cytowanie) zostało nierostrzygnięte."
użyte w czasie przeszłym,na tamten czas ...(łomatko jak to jeszcze bystrzachom wytłumaczyć?)
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 15.02.2009 22:37

hepik napisał(a):Co do kontekstu wychodziłem z założenia,że jeśli by belona (ryba) była w kontekście ch... ,można by się obrażać.A jeśli stojący ch...,osła wprawdzie ale zawsze, do belony porównany to chyba obrażać się nie powinien.
Tak.Żart.
Na czym polegał to albo trzeba prześledzić późniejszą korespondencję z LS albo jego pytać co z czego wynikało bo mnie się za bardzo nie chce,znaczy nie mam siły tłumaczyć.

Nie tłumacz się. nIe interesują mnie Twoje gierki z LS, ale po co mnie w to wmieszałeś?

hepik napisał(a):
Zdjęcie jest na tym forum,więc się do kopiowania bez zgody nie poczuwam.

A jakie to ma znaczenie skad dokąd jest przekopiowane?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.02.2009 05:09

Plumek napisał(a):
Możesz wyjaśnić, co to miało na celu? Żart taki?

Plumek napisał(a):Nie tłumacz się. nIe interesują mnie Twoje gierki z LS, ale po co mnie w to wmieszałeś?

Konsekwencji odrobinę,kobieto,plisss! :wink:

A jakie to ma znaczenie skad dokąd jest przekopiowane?[

Nie jest przekopiowane.
Zacytowany jest twój post. :wink:
j_w
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) j_w » 16.02.2009 07:34

admin1 napisał(a):
ooloo napisał(a):A Janusz Bajer z wyglądu i z racji wieku to stary komuch, więc co się dziwicie?

Obrazek

hepik z "komuchem" to lekka przeginka ale jak byś użył zdania -- zachowuje się jak "komuch" to bym się zgodził :D .
Sam fakt reklamowania Luksusowej na tak bardzo poczytnym forum świadczy o samym moderatorze.
Przypominam wam że te forum czytają też dzieci forumowiczów które takim widokiem wódki są uraczane.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.02.2009 08:08

witajcie....a to hepik napisał...hmmmmmm ciekawe...... .A tak w ogóle to się cieszę że większość na forum to już bardziej święci od papieża......
po raz kolejny dedykuje forumowiczom moją ulubioną piosenkę.... :wink: :wink: :D :D
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 16.02.2009 08:15

hepik napisał(a):
Plumek napisał(a):
Możesz wyjaśnić, co to miało na celu? Żart taki?

Plumek napisał(a):Nie tłumacz się. nIe interesują mnie Twoje gierki z LS, ale po co mnie w to wmieszałeś?

Konsekwencji odrobinę,kobieto,plisss! :wink:

A jakie to ma znaczenie skad dokąd jest przekopiowane?[

Nie jest przekopiowane.
Zacytowany jest twój post. :wink:

Lubisz robić z ludzi kretynów :) Ale ze mnie Ci się nie uda :)

Oto, co zrobiłeś ze swoim postem, o który mi się tu rozbija: Ostatnio zmieniony przez hepik dnia 15-02-2009 18:13, w całości zmieniany 3 razy.

Teraz już jest w Twoim poscie bardzo ładnie: i cytat (a nie kopia mojej foty), i wywalona moja rzekoma dedykacja dla Leszka.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 16.02.2009 08:19

lubelski napisał(a): .A tak w ogóle to się cieszę że większość na forum to już bardziej święci od papieża......

Na "luzie" w tym temacie doliczyłem się trzech "bardziej świętych" :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.02.2009 08:28

jeszcze raz zabiorę głos w tej "dyskusji".... . Mam różne uwagi co do pracy modów... "ale to już było".... (znowu Kabarecik Olgi Lipińskiej). Więc żeby być oryginalnym .....mnie flaszka nie przeszkadza...sam lubię wypić, zdarzało się że i przy dzieciach..mea culpa.... :wink: , natomiast nie podoba mi sie rozpięty pod szyją Pana Janusza kołnierzyk...... :wink: paranoja...... chorwackie forum..krawaty z Chorwacji....no to chyba rozstrzelać trzeba za zdradę.....
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 16.02.2009 08:36

lubelski napisał(a): chorwackie forum..krawaty z Chorwacji....no to chyba rozstrzelać trzeba za zdradę.....

Znam skład plutonu egzekucyjnego :wink:
Ale ponieważ jestem na luzie, nic sobie nie robię z tego :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.02.2009 08:40

Janusz Bajcer napisał(a):
Znam skład plutonu egzekucyjnego :wink:

ooooooo czyżby :?: :?: gdzieś mądrze jest napisane...że ostatni mogą być pierwszymi...... :wink: :wink:
Jacynty
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacynty » 16.02.2009 08:48

noo, a mnie nie widzi się uśmiech Janusza na awaterku, zbyt radosny jak na czasy kryzysu...a kolor środkowej literki w awatarku hepika jest czerwony....no nie pasuje. :D
A poza tym-kiedyś przeczytałem że forumowicze chętnie spotykają się na wakacjach w Cro.Po przeczytaniu caaaałej tej dyskusji i paru innych wątków pytam:po co??? :cry:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 16.02.2009 08:55

jac61b napisał(a):A poza tym-kiedyś przeczytałem że forumowicze chętnie spotykają się na wakacjach w Cro.Po przeczytaniu caaaałej tej dyskusji i paru innych wątków pytam:po co??? :cry:

Zapewniam Cię, że się forumowicze spotykają się - w kraju na Zlotach (było dziewięć), na lokalnych spotkaniach (Kraków, Poznań, Warszawa, Wrocław) oraz w Chorwacji w Cafe Olimpia.
gospodarz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) gospodarz » 16.02.2009 09:03

jac61b napisał(a):A poza tym-kiedyś przeczytałem że forumowicze chętnie spotykają się na wakacjach w Cro.Po przeczytaniu caaaałej tej dyskusji i paru innych wątków pytam:po co??? :cry:

A jak pokłócisz się z żoną/mężem (dzieczyną/chłopakiem) to po co się godzisz? :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.