Chwala ci Panie (JB)
Bom juz był gotów krzyknąć:
Raaatuuujjcie mnie!Moderatory mnie biją!
(na melodię Ratujcie mnie!Niemcy mnie biją!)
.png)
hepik napisał(a):I tylko pytanie o kopiowanie(cytowanie) zostało nierostrzygnięte.
Czyli bez sensu dalsze bicie piany opiekuńsko -admińskie.
.png)
hepik napisał(a):Co do kontekstu wychodziłem z założenia,że jeśli by belona (ryba) była w kontekście ch... ,można by się obrażać.A jeśli stojący ch...,osła wprawdzie ale zawsze, do belony porównany to chyba obrażać się nie powinien.
Tak.Żart.
Na czym polegał to albo trzeba prześledzić późniejszą korespondencję z LS albo jego pytać co z czego wynikało bo mnie się za bardzo nie chce,znaczy nie mam siły tłumaczyć.
hepik napisał(a):
Zdjęcie jest na tym forum,więc się do kopiowania bez zgody nie poczuwam.
Plumek napisał(a):
Możesz wyjaśnić, co to miało na celu? Żart taki?
Plumek napisał(a):Nie tłumacz się. nIe interesują mnie Twoje gierki z LS, ale po co mnie w to wmieszałeś?
A jakie to ma znaczenie skad dokąd jest przekopiowane?[
.png)
admin1 napisał(a):ooloo napisał(a):A Janusz Bajer z wyglądu i z racji wieku to stary komuch, więc co się dziwicie?
.png)
hepik napisał(a):Plumek napisał(a):
Możesz wyjaśnić, co to miało na celu? Żart taki?Plumek napisał(a):Nie tłumacz się. nIe interesują mnie Twoje gierki z LS, ale po co mnie w to wmieszałeś?
Konsekwencji odrobinę,kobieto,plisss!
A jakie to ma znaczenie skad dokąd jest przekopiowane?[
Nie jest przekopiowane.
Zacytowany jest twój post.
.png)
lubelski napisał(a): .A tak w ogóle to się cieszę że większość na forum to już bardziej święci od papieża......
.png)
lubelski napisał(a): chorwackie forum..krawaty z Chorwacji....no to chyba rozstrzelać trzeba za zdradę.....
Janusz Bajcer napisał(a):
Znam skład plutonu egzekucyjnego
.png)
.png)
jac61b napisał(a):A poza tym-kiedyś przeczytałem że forumowicze chętnie spotykają się na wakacjach w Cro.Po przeczytaniu caaaałej tej dyskusji i paru innych wątków pytam:po co???
.png)
jac61b napisał(a):A poza tym-kiedyś przeczytałem że forumowicze chętnie spotykają się na wakacjach w Cro.Po przeczytaniu caaaałej tej dyskusji i paru innych wątków pytam:po co???
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.