napisał(a) Alfa&Beta » 15.02.2009 10:01
Janusz Bajcer napisał(a):to ja ewa napisał(a):no i co to się przez Januszową flaszkę porobiło...

Luksusowa czy nie ,a ja i tak wolę Janusza z beloną !Byle do wiosny

Ide na "naszą klasę" pooglądać Janusza z beloną(może tam jest to zdjęcie ?)
Dziękuję Ewo, ale nie trzeba iść na "naszą klasę" - zdjęcie jest w
galeriimaciek1956 napisał(a):Moderatorzy, adminie--nie ważne czy popieram ooloo, ale ważne czy otrzymał upomnienie, czy to Wasza, Twoja Adminie inicjatywa udzielania szybkiej i skutecznej blokady konta--czekam na wyjaśnienie.
Macku, zanim Admin odpowie, przypomnę Tobie i innym pewne zdarzenie na forum z udziałem
oolooOtóż ten forumowicz swojego czasu "ukradł" mój awatar z beloną i zalogował się z tym awatarem jako
debilO ile pamiętam za to przewinienie też miał zawieszono konto.
Tu macie próbkę z 2005 jak potrafi pisać ooloo:
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?p=112 ... ht=#112772Pozdrav.
Komuch, to i komunistyczno-bandyckie metody "dyskusji". Wicie, rozumicie Bajcer, jeśli Wy jednym kliknięciem pozbawiacie człowieka głosu na forum, to jak sobie Bajcer wyobrażacie tę dyskusję? Napiszę coś, co Wam, Bajcer nie pasuje, a Wy klik - i nie ma człowieka. Ooloo przestał istnieć. Kiedyś tak znikali ludzie, teraz znikają posty, bo metody pozostały.
Wytłumaczcie Bajcer forumowiczom dlaczego reklamujecie wódę na forum cro.pl, a ktoś, kto protestuje - jest usuwany bez ostrzeżenia i wyjaśnienia. Sądzę, że nie wszystkim reklamodawcom i sponsorom tej strony podoba się reklama wódy uprawiana przez Was, Bajcer. Przemyślcie to sobie Bajcer.
A teraz do rzeczy: nikomu nigdy nie ukradłem żadnego awatara. Po tym, co Bajcer napisaliście powyżej - zgadzam się, że ktoś miał dobry pomysł z tym debilem, ale to nie ja byłem autorem pomysłu. No, Bajcer, ale jak się ma moc likwidacji ludzi jednym kliknięciem - to można mi przypisać również winę za Hiroszimę, upadek Cesarstwa Rzymskiego, a nawet wygraną Obamy...
ooloo