Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Bungalowy na Istrii

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kawa
Croentuzjasta
Bungalowy na Istrii

Nieprzeczytany postnapisał(a) kawa » 18.05.2006 17:29

Witam!
Czy ktoś był albo może polecić jakiś ośrodek z bungalowami na Istrii ?
Pozdrawiam
Judash
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Judash » 18.05.2006 19:11

Bylem w miejscowsci Porec-laterna...czysto i ladnie domki czyste,wyposazone.Plaza kamienno-betonwa, duzo zieleni,teren ogrodzony, place zabaw dla dzieci.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 18.05.2006 19:31

kawa napisał(a):Witam!
Pozdrawiam

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 19.05.2006 10:42

Byłem w bungalowach w Umagu (Stella Maris), wiele lat temu, był to pierwszy wypad do Cro, zaraz po wojnie. Wspominamy to miejsce z radością. Podobno cały ośrodek został niedawno wyremontowany. Niezła okolica do jazd rowerowych. Pozdrawiam
Łukasz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Łukasz » 19.05.2006 13:13

Na Istri z nimi nie byłem ale mogę polecić Eurocamp. Mają też w ofercie camping koło Poreca. Byłem za ich pośrednictwem już w trzech kampingach i zawsze byłem zadowolony. Ceny poza sezonem całkiem atrakcyjne bo w sezonie to nie ma sensu - taniej chyba wyjdą apartamenty.
bonar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 21.05.2006 19:15

kawa napisał(a):Witam!
Pozdrawiam

Polecam bungalowy"Flora" w Njivicach na KRK. Blisko morza góra 50m, centrum i nie drogo! Baza wypadowa do Vrbnika, KRKu, okolice super. pozdrav
kawa
Croentuzjasta
bungalowy Flora

Nieprzeczytany postnapisał(a) kawa » 17.01.2009 14:14

Witam !
Czy kolega "Bonar" może mi coś więcej napisać na temat tych bungalowów Flora ?
Pozdrawiam
Sławek
bonar
Cromaniak
Re: bungalowy Flora

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 09.02.2009 13:03

kawa napisał(a):Witam !
Czy kolega "Bonar" może mi coś więcej napisać na temat tych bungalowów Flora ?
Pozdrawiam
Sławek

Witam

Dawno tu nie zaglądałem, dlatego taka zwłoka w odpowiedzi. Cóż, stan domków wówczas w latach 90-tych ubiegłego wieku były w dobrym stanie, nie powiem bym był niezadowolony. Rozlokowane są wśród drzew, zacienione i wokół domków alejki, a więc słońca nie brakuje. Zejście do "wody" fajnymi ścieżkami (asfaltowe, czy betonowe?) około góra 50m, wyposażenie jak wszędzie, kuchnia wszystko co potrzeba, myśmy mieli parterowy domek dla dwóch rodzin,wspólna łazienka. Usytuowane lekko na zniesieniu, schodząc w prawo na kemping gdzie był Janusz Bajcer i do Hotelu Biały Bielik, w lewo deptak do serca życia turystycznego, tj. poczta i rozrywka (motolotnie i inne) ławeczki nad wodą i np. myśmy sobie zafundowali spacer do Malińskiej nabrzeżem. Był to nasz pierwszy urlop w Chorwacji i wspominamy dobrze.
Można było się stołować w Hotelu w którym jest adm tych domków. Na miejscy wymiana walut i wszystko co potrzebne urlopowiczom. W razie pytań, powrócę do wspomnień dokładniej.

W ub. roku byliśmy w Okrug Gornj, króciutko opisałem w relacji i zadowoleni jesteśmy 100%.

W tym roku chcemy wrócić na Istrię, szukamy namiarów na Poreć, Rovinj, coś w tym rejonie. Poszukujemy kwatery dla 3x2 (apartament albo pokoje) dorosłe osoby.
Może kolega 'kawa" coś posiada.

pozdrav
:papa: :hut:
kawa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kawa » 09.02.2009 13:33

Witam !
Dzięki za odpowiedź. Z tych bungalowów już zrezygnowałem po tym jak inny forumowicz opisał jak teraz one wyglądają. Wybrałem apartamenty w Rabacu.
Natomiast co do Poreća to byłem 2 lata temu w apartamentach w ośrodku Lanterna jakieś 2 km od Poreca. Był to duży kompleks wypoczynkowy z hotelem, pawilonami, domkami szeregowymi oraz pojedyńczymi domkami. Ja mieszkałem w apartamentach w domkach szeregowych tzw. Sunset Lanterna. Ogólnie mówiąc podobało nam się tam.
Jakby cie to interesowało to daj znać to napiszę ci coś więcej.
Pozdrawiam
Sławek[/code]
bonar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 09.02.2009 14:09

Witam!

Swoją drogą warto zapytać, jeżeli ktoś tam ostatnio był, w jakim aktualnie stanie technicznym są te domki? Bo region można polecić, spokój i baza wypadowa dobra od KRK po Baśkę.

Sławek, co to zarezerwowałeś w Rabacu?
Napisz mi też więcej o tych apartamentach Sunset Lanterna w Poreču.
na adres e-majl:czeslaw@_2o2.pl

pozdrav
:papa: :hut:
kawa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kawa » 09.02.2009 15:59

O bungalowach Flora napisał na forum Grigorij.
Możesz zo przeczytać tu : http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=14645&highlight=
A o pozostałych sprawach napiszę ci na e-mail
Pzdr
kawa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kawa » 10.02.2009 11:18

Coś jest nie tak z twoim adresem e-mail.
Chciałem ci wysłać list ale ale wróciło do mnie info że takiego nie ma.
Podaj inny adres.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje