Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

brela dia 4 os.

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
baak4
Croentuzjasta
brela dia 4 os.

Nieprzeczytany postnapisał(a) baak4 » 28.08.2010 15:46

witam
Macie może namiary na apartament dla 4-os. w miejscowości BRELA,taki do 70 euro .
Dzięki :lol:
Bagietka
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bagietka » 31.08.2010 13:18

W tym roku byłam w villa king polecam aczkolwiek nie za tanio. Zawsze można napisać i zapytać o cenę.
Pozdrawiam
jahoo_23
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) jahoo_23 » 01.09.2010 10:21

chyba trochę zły dział forum;]

ja mogę poszukać telefon - apartament na początku breli, 60euro/4 os w połowie lipca, możliwość dopłaty 5E za klimatyzację, 2 pokoje, w jednym 2 osobne rozkładane wersalki, telewizja+satelita, w drugim 2 połączone łóżka, oba z wyjściem na taras (długi i niezbyt szeroki) z widokiem na morze.
Nieduża kuchnia i toaleta z natryskiem bez zabudowy (co podobno zdarza się u nich bardzo często) ;)

My byliśmy bardzo zadowoleni, chociaż niekiedy brakowało może trochę niewykupionej klimatyzacji.

Jechaliśmy w ciemno, ale teraz jest poza sezonem to drożej nie będzie, a raczej taniej.

Pozdrawiam.
baak4
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) baak4 » 10.11.2010 17:26

jahoo_23 proszę o tel. i adres może jakieś foty ?
mojekp
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mojekp » 11.11.2010 07:01

ładna relacja?
Aldonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aldonka » 11.11.2010 13:36

Chyba lepiej było założyć wątek w odpowiednim dziale czyli: Apartamenty, hotele, pokoje. To dział Relacji z podróży i Twój wątek niewiele ma z tym wspólnego....no chyba, że to wstęp do przyszłorocznej relacji :)

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone