Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

brela -apartamenty tomas

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
bartekomega
Globtroter
brela -apartamenty tomas

Nieprzeczytany postnapisał(a) bartekomega » 05.08.2010 06:40

Witam.mam zapytanie czy był ktoś z was w apartamencie tomas w breli na ulicy Stjepana Radica 46??? bardzo prosiłbym forumowiczów o opinie jeśli ktoś am gościł.zgóry dziękuję :D
emilk
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) emilk » 23.01.2011 13:26

Podejmuję temat, ponieważ chcę tam zarezerwować wakacje na ten rok, ale nigdzie nie mogę znaleźć opinii. Czy położenie też jest ok? Napisali mi, ze do morza ok 100 - 150 m. Bardzo proszę o wskazówki dla obeznanych. Mniej więcej wiem, gdzie jest lokal usytuowany, ale może ktoś tam był i napisze jakie wrażenia?
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 23.01.2011 13:59

bartekomega napisał(a):Witam.mam zapytanie czy był ktoś z was w apartamencie tomas w breli na ulicy Stjepana Radica 46??? bardzo prosiłbym forumowiczów o opinie jeśli ktoś am gościł.zgóry dziękuję :D

z takim avatarem, nie mysl, że ktoś Ci pomoże....

:lol:
emilk
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) emilk » 23.01.2011 14:17

mój pierwszy wyjazd do Chorwacji - chyba mogę liczyć na pomoc zaznajomionych z tematem, zwłaszcza, że przekopałam to forum i z polecanych kwater nigdzie nie ma miejsca dla 8 osób :(
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 23.01.2011 14:21

A wytłumacz mi sens siedzenia w 8 osób na jednej kwaterze, no chyba, ze masz 6-cioro dzieci... :wink:
Rozumiem, ze jadą ze dwie rodziny, to szukaj w taki sposob.
Nikt sie nikim nie zmęczy!

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje