.png)
.png)
aga_stella napisał(a):Tak jak zapowiedziałam (gdzie indziej) czytam!!. Jestem na 12 stronie, ale zostawiam ślad, bo łatwiej mi znaleźć twoją, jak zwykle wspaniała relację.
aga_stella napisał(a):Zdjęcia, jak zwykle (trochę przeleciałam, ale wrócę ) bajeczne. Czy ty zarabiasz na zdjęciach (jeśli mogę zapytać, a jak gdzieś było to sorki). Moim zdaniem takie widoczki warte są stawek z górnej półki.
.png)
Franz napisał(a):piotrf napisał(a):Aguha napisał(a):Szałasik bym sobie sklepała, żeby krajobrazu nie psuć, do herbatki i jakieś ciacho by było
Agatko , przy budowie chatki służę pomocą![]()
Skrzykniemy się.
Agatko, chyba tym ciastem Piotra przekonałaś.
.png)
.png)
Aguha napisał(a):
Jesteśmy umówieni, a ciacha, że się tak bezczelnie pochwalę, wychodzą mi całkiem...słodkie
![]()
.png)
aga_stella napisał(a):Wiem, że muszę tam wrócić (zresztą od początku to wiedziałam), ale dzięki Tobie, wiem też, że muszę przeznaczyć na to miasto trochę więcej czasu.
aga_stella napisał(a):Zamek gdzie spotkałeś Dolores na jednym ujęciu przypominała mi Carcassonne.
Aguha napisał(a):Jesteśmy umówieni, a ciacha, że się tak bezczelnie pochwalę, wychodzą mi całkiem...słodkie
![]()
piotrf napisał(a):A tymczasem zdobywajmy z Wojtkiem szczyt Maglića
.png)
Franz napisał(a):Aguha napisał(a):Jesteśmy umówieni, a ciacha, że się tak bezczelnie pochwalę, wychodzą mi całkiem...słodkie
![]()
A... na mniej słodkie ciacha też można liczyć?
Bo ja najbardziej lubię te mniej słodkie słodkości.
Franz napisał(a):piotrf napisał(a):A tymczasem zdobywajmy z Wojtkiem szczyt Maglića
Czas byłby.
.png)
Aguha napisał(a):Da się zrobić... znam, znam te egzemplarze ze słodkości najlepiej śledź albo golonka
tompie68 napisał(a):Właśnie. Wejdźmy na ten szczyt i rozkoszujmy się widokami.
.png)
.png)
.png)
aga_stella napisał(a):No to mogę teraz powiedzieć, że przeczytałam. Tylko dlaczego na końcu taka niemiła wiadomość.
aga_stella napisał(a):Relacje czyta się znakomicie, a zdjęcia mają coś takiego w sobie, że czuję ciszę raz zwykłą, a raz taką, że aż dzwoni w uszach, brzęczenie owadów, szum strumyków... Bardzo rzadko mam takie wrażenia oglądając zdjęcia.
aga_stella napisał(a):Teraz przenoszę się do relacji Turcja w 4 tygodnie. Tylko nie wiem dlaczego, ale niektóre zdjęcia widzę, a niektóre nie. Pozdrawiam Aga
.png)
Powrót do Bośnia i Hercegowina - Bosna i Hercegovina