ajdadi napisał(a):kmichal napisał(a):
... wiatr i fale odstraszyły potencjalnych spacerowiczów ...![]()
...ale nie Ciebie...Pozdrawiam
... no wiesz - byłem już zahartowany po kilku dniach spędzonych na pierwszej linii frontu ...
...Pozdrawiam.
.png)
ajdadi napisał(a):kmichal napisał(a):
... wiatr i fale odstraszyły potencjalnych spacerowiczów ...![]()
...ale nie Ciebie...Pozdrawiam
....png)
.png)
.png)

.png)
.png)
tony montana napisał(a):Kurczę, 2(3) wizytę na Gozo zmieściłeś na jednej stronie?
kmichal napisał(a):... kiedyś marzył się nam rejs takim stateczkiem po morzach ......
.png)
tony montana napisał(a):Kurczę, 2(3) wizytę na Gozo zmieściłeś na jednej stronie?
...tony montana napisał(a):Xaghra Parish Church fajny
tony montana napisał(a):A Ramla Bay jest super, w maju były mniejsze fale, kąpieli zazyliśmy
.png)
marze_na napisał(a):Za mało komentarzy wrzucamy .
...marze_na napisał(a):Też mi się marzył, ale ostatnio mam wątpliwości czy to aby na pewno dla mnie. Unikam hotelowych molochów, a to w sumie niewiele się różni .
.png)
.png)
kmichal napisał(a):marze_na napisał(a):Za mało komentarzy wrzucamy .
... komentarze mogą być różne - ciężko powiedzieć czy to dobrze czy też źle, że ich nie ma ......
kmichal napisał(a):marze_na napisał(a):Też mi się marzył, ale ostatnio mam wątpliwości czy to aby na pewno dla mnie. Unikam hotelowych molochów, a to w sumie niewiele się różni .
... no właśnie coś za coś - najbardziej w takim rejsie kręciłaby mnie ta częsta zmiana portów, czyli obiektów do zwiedzania, ale jak sobie podliczę wszystkie koszty takiej wyprawy to jednak wolę sam coś zorganizować ......
.png)
.png)
marze_na napisał(a):Niektórzy uważają, że nie ważne co mówią, byle by mówili .
marze_na napisał(a):Mnie by chyba najbardziej kręciłyby wschody i zachody słońca na morzu. Bo zawijając do tych wszystkich portów tylko na parę godzin czułabym niedosyt, a w końcu narastającą frustrację .
marze_na napisał(a):A wracając do relacji - oglądam tą Maltę odcinek po odcinku i w końcu wiem czego mi na tej wyspie brakuje. Za mało zielona jest
.png)
...