Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce. Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie! [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Po długiej przerwie asfaltowe buty na nogi i na lotnisko Równiutkie 9km, dziwnie tak jakoś po górach cały czas, gładko, równo, z przewyższeniem 35m nie dziwię się, że tyle ludzi biega
No to ja aż tyle czasu nie mam, żeby tyle biegać Jutro - Górska Pętla Ultra Beskid Sport 12:12 w Brennej. Na trasie potoki i jeziora - na szczęście jestem w obsłudze
A słyszeliście o skróceniu trasy Zimowego Ultramaratonu Karkonoskiego Ekstremalnie złe warunki - oblodzenie + huraganowy wiatr sprawiły, że uczestnicy przebiegli tylko dystans półmaratonu.
Biegło tam paru moich znajomych. Warunki były mocno zimowe, wszyscy zadowoleni Ultra 50coś skończyło się na 21 i dało tak w doopę, że wystarczyło w zupełności
Bea.ta napisał(a):Biegło tam paru moich znajomych. Warunki były mocno zimowe, wszyscy zadowoleni Ultra 50coś skończyło się na 21 i dało tak w doopę, że wystarczyło w zupełności
Tak, trasa została skrócona do odcinka Jakuszyce - Strzecha Akademicka. Lasy Państwowe zakazały wstępu do lasu i GOPR pozwolił tylko na taką krótką trasę.