.png)
a to ja napisał(a):Jestem TU zawsze, ilekroć tylko jestem![]()
a to ja napisał(a):Przyglądająca się![]()
I lepiej niech tak zostanie![]()
a to ja napisał(a):TAK robić zdjęć nie potrafię.
Ba! Wcale nie potrafię.
Bo ta moja miłość ... to jakoś taka bez wzajemności![]()
(a i mało się działo u mnie ostatnio. nomen omen)
wiem, wiem, zawsze można znaleźć coś ciekawego do "złapania", nawet w drodze ... do metra![]()
Pozdraviam
i przepraszam, że ja tak bez badyli przyszłam
LRobert napisał(a):To chyba już naprawdę końcówka zimy. Na większości zdjęć panuje już piękna wiosna.![]()
SgwdYrEira napisał(a):Badyl bez mgły, za to po ciemnej stronie mocy
.png)

.png)
Bea.ta napisał(a):żyrafy mi tam brak ... albo dwóch

.png)
a to ja napisał(a):
... żeby mi kto pokazał namacalnie, gdzie przekręcić pokrętło ... a tak, to najczęściej na auto jadę i dlatego takie (nijakie) skutki

.png)
garbowski napisał(a):a to ja napisał(a):
... żeby mi kto pokazał namacalnie, gdzie przekręcić pokrętło ... a tak, to najczęściej na auto jadę i dlatego takie (nijakie) skutki
Kalendarzy już nie robię więc okazji żeby się spotkać nie ma![]()
Aparat nie jest zły, tylko trzeba go polubić, co mnie się w końcu chyba udało. Tez większość fotek robię w auto, może szału ni ma ale jak na moje potrzeby działkowo- wyjazdowe starczy. Pozdrawiam Andrzej
garbowski napisał(a):Niebo o poranku, ten jasny punkcik to Altair, 12 co do jasności gwiazda na niebie

SgwdYrEira napisał(a):Mówisz - masz![]()
.png)
Bea.ta napisał(a):no pięknie![]()
naginasz rzeczywistość
.png)
Bea.ta napisał(a):garbowski napisał(a):a to ja napisał(a):
Kalendarzy już nie robię więc okazji żeby się spotkać nie ma![]()
Aparat nie jest zły, tylko trzeba go polubić, co mnie się w końcu chyba udało. Tez większość fotek robię w auto, może szału ni ma ale jak na moje potrzeby działkowo- wyjazdowe starczy. Pozdrawiam Andrzej
Dokłądnie tak Dorotko, jak Jędrek pisze ....
pokochaj go albo powiedz, że do hasioka poleci - coś zadziała![]()
(...)
.png)
a to ja napisał(a):sama wiesz, że jak na starcie złapiesz awersję ... to potem można się nawet nie wysilać![]()
a to ja napisał(a):Spadam, bo ja tu tylko gadugadam, a to wątek do oglądania, a nie czytelnia
Pozdrav

Anai napisał(a):Powiedz mi dlaczego obciąłeś go od góry i dołu?![]()
Powrót do FotoCroClub - dyskusja