badyle ze śniegiem

.png)
Jędrek super ta ptaszyna...garbowski napisał(a):Yhyporanny
![]()
Tak jak już Robert powiedział - drugie i trzecie najsuperowszegarbowski napisał(a):Taką mam rzeczkę niedaleko, oprócz 8 stawów![]()

No dobra... niech Ci będzie zima też ujdzieBea.ta napisał(a):tak na szybko .... bo właśnie tak się zrobiło![]()
Wiem, że nie znosisz niebieskiego śniegu, ale jakby to pierwsze było w indygo, to dla mnie byłoby super-extraBea.ta napisał(a):a bo se byłam jeszcze pojeździć i porobić parę rzeczy ....![]()

... i to tysz superBea.ta napisał(a):no piękną miałeś wtedy zimę

.png)
Anai napisał(a):No dobra... niech Ci będzie zima też ujdzie![]()
![]()
... przynajmniej na zdjęciach![]()
Anai napisał(a):A tak na serio, to fajne, fajne... - kocham "moją" pięćdziesiąteczkę a Ty
Anai napisał(a):Wiem, że nie znosisz niebieskiego śniegu, ale jakby to pierwsze było w indygo, to dla mnie byłoby super-extra
Anai napisał(a): ... i to tysz super
Anai napisał(a):... mój pierwszy w życiu koszyczek z papierowej wikliny, tymi ręcamy zrobiony
.png)
Zawsze do usługBea.ta napisał(a):Anai napisał(a):No dobra... niech Ci będzie zima też ujdzie![]()
![]()
... przynajmniej na zdjęciach![]()
och dzięki Ci Łaskawa![]()

To nie cza było exifów kasowaćBea.ta napisał(a):ja też mojąale dzisiaj się zabawiałam dwusetką
bo mi zimno było
![]()
Czekam w takim razieBea.ta napisał(a):Anai napisał(a):Wiem, że nie znosisz niebieskiego śniegu, ale jakby to pierwsze było w indygo, to dla mnie byłoby super-extra
następnym razem zrobię Ci w indygo![]()
Super to nie, ale i tak jestem zadowolonaBea.ta napisał(a):super wyszedlAnai napisał(a):... mój pierwszy w życiu koszyczek z papierowej wikliny, tymi ręcamy zrobiony

Bea.ta napisał(a):uważaj na marzenia
Anai napisał(a): Już zrobiłam - ta jest dla Ciebie - wyślę Ci razem z wiesz czym![]()
.png)
Anai napisał(a): Zawsze do usług
Anai napisał(a):To nie cza było exifów kasować![]()
Anai napisał(a):Czekam w takim razie![]()
Anai napisał(a): Super to nie, ale i tak jestem zadowolona
anakin napisał(a):Oj, przecież wiesz, że dobra czapka nie jest zła...![]()
Powrót do FotoCroClub - dyskusja