Bea.ta napisał(a):anakin napisał(a):Pomidorka?![]()
zielone ino??:)
Nie ino...

jan_s1 napisał(a):lubelski - poruszyłeś czułą strunę. Bo wiesz, do kwiatków to ja mam stosunek zgoła obojętny, ale do grzybów... Nie skłamię, gdy powiem, że miłosny.U nas grzybów ni cholery, więc gdy zobaczyłm Twoje cudeńka, to pomyślałem (wybacz): eee, lubelski zapodał jakąś zeszłoroczną fotkę. Ale czytam, że to aktualna z działki. Mam do Twojej słynnej działki coraz większy szacunek. Wcale bym się nie zdziwił, gdyby się okazało, że masz na tej działce również pomarańcze, banany i młodą pyszną cielęcinkę.

.png)
lubelski napisał(a): .....sobotni..
.png)
Bea.ta napisał(a):[
ja czekam na muchomora

.png)
Bea.ta napisał(a):zdjęcie fajne, choć nie morelowe
.png)
Oj bidny świecie... żebyś Ty choć stokrotkę kiedy widział...anakin napisał(a):Anai napisał(a):Na dobranoc zagadka - co to za przecudnej urody kwiateczek jest na zdjęciu?
Ja bym obstawiał stokrotkę obesraną przez kurę, ale to chyba nie to.![]()
Pierwszy i czwarty - zdecydowanie... fajne som, mimo, że autor wredny i złośliwyanakin napisał(a):A jo mom całe stado alien-ów.![]()

No fkącu!malina1959 napisał(a):to po prostu czarnuszka hiszpańska i tylko Ty zrobiłeś z niej alien-y![]()
Papugo wybaczam Ci brak ostrości bo klimat cudny...papuga007 napisał(a):dobry wieczór

Jedrek - listek fajny a kozaki mie nie ruszajomlubelski napisał(a):...co do reszty....hmmmmmm.. no nie mam nic z tych rzeczy..ale....
malina1959 napisał(a):a ja się wezmę za produkcję morelowego bursztynu![]()

No jeśli tak jak na pomidorach...anakin napisał(a):Mało się znam na kfiotkah.![]()
... to faktycznie nie bardzoanakin napisał(a):
anakin napisał(a):A to co?
.png)
lubelski napisał(a):..to chiba dzwonek karpacki

lubelski napisał(a): ..to działka leśna (jaka tam sławna![]()
) gdzie ony
, ale..... Anai napisał(a):Pierwszy i czwarty - zdecydowanie... fajne som, mimo, że autor wredny i złośliwy
Powrót do FotoCroClub - dyskusja