zibi.s napisał(a):
Czyli, że ok.
Czyli, że dobrze, że nie muszę tam jechać
.png)
zibi.s napisał(a):
Czyli, że ok.
.png)
Bea.ta napisał(a):zibi.s napisał(a):
Czyli, że ok.
Czyli, że dobrze, że nie muszę tam jechaćgorzej, że koło mnie jest górka, na której Grunwald odstawiają ci co mają prawo jazdy .... w przeciwieństwie do tych co potrafią jeździć ... więc trochę śniegu i masakra - korek pod Cieszyn
.png)
Bea.ta napisał(a):zibi.s napisał(a):
Czyli, że ok.
Czyli, że dobrze, że nie muszę tam jechaćgorzej, że koło mnie jest górka, na której Grunwald odstawiają ci co mają prawo jazdy .... w przeciwieństwie do tych co potrafią jeździć ... więc trochę śniegu i masakra - korek pod Cieszyn
.png)

LRobert napisał(a):A co do łańcuchów to mam w piwnicy kilka kompletów. Kupowałem do każdego samochodu, ale jeszce nigdy nie musiałem zakładać.

.png)
anakin napisał(a):LRobert napisał(a):A co do łańcuchów to mam w piwnicy kilka kompletów. Kupowałem do każdego samochodu, ale jeszce nigdy nie musiałem zakładać.
Kurde, a mnie mówili, że rozrząd to jednak trzeba wymieniać (nawet ten na łańcuchu)......
Jak widzę jednak........niekoniecznie.
.png)
LRobert napisał(a):Nie no jasne, że dał. Tylko trochę to trwało bo jechał jakieś 5 na godzinę w porywach do 10 a korek połączył dwie miejscowościJeszcze gościu był zdziwiony i oburzony, że na niego zemszczą.
.png)
LRobert napisał(a):Nie no jasne, że dał. Tylko trochę to trwało bo jechał jakieś 5 na godzinę w porywach do 10 a korek połączył dwie miejscowościJeszcze gościu był zdziwiony i oburzony, że na niego zemszczą.
.png)
Bea.ta napisał(a):malina1959 napisał(a):No i miał rację....przecież jechał
Oczywiscie![]()
Masz Gosiu rację
.png)
.png)
LRobert napisał(a):Jaby dostosował prędkość do warunków toby w ogóle nie wyjeżdżał .Prędkość to on dostosował, ale do swojego sposobu myślenia. A do warunków na drodze zapomniał dostosować swojego samochodu czym stworzył zagrożenie dla siebie i innych.
![]()
![]()
Jakie trzeba mieć myślenie żeby w takich warunkach po górach jeździć na letnich oponach?
.png)
Powrót do FotoCroClub - dyskusja