To tym "darowanym" aparatem pstrykam. Dziecię śmieje się, że jak nie usmaruję obiektywu niczym, to i zdjęcia coraz lepiej cykam.
Nie ma to jak "darowizna".
.png)
21monika napisał(a):Dzięki Beato.![]()
To tym "darowanym" aparatem pstrykam. Dziecię śmieje się, że jak nie usmaruję obiektywu niczym, to i zdjęcia coraz lepiej cykam.
Nie ma to jak "darowizna".
.png)
21monika napisał(a):Miodobranie.
Bea.ta napisał(a):podobno .... jak się nasika do Wisły powyżej Gołębiewskiego to dotrze aż do Gdańskatak słyszałam ...
![]()

malina1959 napisał(a):Coś Wan powiem....zawsze się dziwiłam zachciankom w ciąży, ale jak sama byłam w tym stanie,chodził
za mną świeży, lejący miód, a delikatnie mówiąc raczej za nim nie przepadałam![]()
I kiedy zdarzyło mi się uczestniczyć przy wirowaniu.....spróbowałam i.....bardzo go polubiłam

.png)
anakin napisał(a):malina1959 napisał(a):Coś Wan powiem....zawsze się dziwiłam zachciankom w ciąży, ale jak sama byłam w tym stanie,chodził
za mną świeży, lejący miód, a delikatnie mówiąc raczej za nim nie przepadałam![]()
I kiedy zdarzyło mi się uczestniczyć przy wirowaniu.....spróbowałam i.....bardzo go polubiłam
Chcesz o tym porozmawiać?![]()
.png)
anakin napisał(a):Dlatego jakbyś się mnie chciała szybko z chałupy pozbyć, postaw miód na stole....