.png)
malina1959 napisał(a):Eunike1984 napisał(a):A jak ocenicie moje?
Jak dla mnie pierwsze....kojarzy się bardzo mniamniusio z dekoracją na tort
.png)
Eunike1984 napisał(a):Sorki za te doopne litery, zapomniałam usunąć
.png)
.png)
Eunike1984 napisał(a):Dzięki Bea.ta za szczegółowe radyRany bocie, ale mnie koopa roboty czeka
A ja myślałam, że wystarczy mieć wizje
A powiedz mi jeszcze, czy w ogóle jestem na dobrej drodze, czy te zdjęcia mają "potencjał"?
.png)
Bea.ta napisał(a):Eunike1984 napisał(a):Dzięki Bea.ta za szczegółowe radyRany bocie, ale mnie koopa roboty czeka
A powiedz mi jeszcze, czy w ogóle jestem na dobrej drodze, czy te zdjęcia mają "potencjał"?
ale też ma zaplecze w postaci zmysłu artystycznego, podstaw i czegoś takiego jak umiejętność patrzenia obiektywem![]()
.png)
Eunike1984 napisał(a):Bea.ta napisał(a):Eunike1984 napisał(a):Dzięki Bea.ta za szczegółowe radyRany bocie, ale mnie koopa roboty czeka
ale też ma zaplecze w postaci zmysłu artystycznego, podstaw i czegoś takiego jak umiejętność patrzenia obiektywem![]()
Że ja mam?
Druty - widziałam, zaawsze mogłam je wymazać, ale załączyłam fotę na szybko i już tak zostałoCzyli na ostatniej druty psują całość, nie?
Bea.ta napisał(a):No a co Ty myślałaś, że wizja, aparat i samo się zrobi???![]()
Zdarza się, ale bardzo rzadko, ale też ma zaplecze w postaci zmysłu artystycznego, podstaw i czegoś takiego jak umiejętność patrzenia obiektywem![]()
.png)
.png)
Eunike1984 napisał(a):Staram się patrzeć obiektywem, ale może staram się za bardzo![]()
Eee tam, ogarnę
W kolejnych wypadach plenerowych wykorzystam Twoje sugestie, dzięki
.png)
.png)
Eunike1984 napisał(a):Kupiłam Nikona D5100, chciałam D7100, ale teraz widzę, że dobrze zrobiłam - lepiej zacząć od niższej półkiTeraz jeszcze dokupię osłony przeciwsłoneczne i statyw. O co jeszcze powinnam zadbać?
Powrót do FotoCroClub - dyskusja