.png)
.png)
LRobert napisał(a):Badyle na księżycu![]()
![]()
yooshky napisał(a):Starzec, główna "postać", przekazuje wiedzę i doświadczenie młodemu pokoleniu. Jak widać starzec góruje znacznie swoją wiedzą nad młodzieżą. Młodzież ledwo wrasta w kadr, jest rozmyta jak jej wiedza, za to bardzo kolorowa, żywa i optymistyczna (cóż... młodość). Rozmyte tło to doświadczenie i przyszłość młodego pokolenia, które jeszcze nie wie czego się spodziewać, nie potrafi spojrzeć w przyszłość, nie wie co ją czeka. Co, jak za rozmytym tłem czai się wielka głodna krowa? A może słodka, mała dziewczynka która zaraz splecie wianek?
Hahahaha. Sorki, nie mogłem się powstrzymać by nie wymyślić interpretacji
.png)
Coś mi po matrycy chyba łaziło.LRobert napisał(a):Longtom napraw sobie aparat bo jakieś paski masz na matrycy.![]()
Fajne bardzo.
.png)
longtom napisał(a):Władzy trzeba się słuchać, więc zdjęcie wrzucam.
Ale, że przekorny jestem to będzie bez pasków i bez badyli.
pzdr
.png)
longtom napisał(a):admin napisał(a): 25.04.2015 12:31
Informuję że osoby Bea.ta oraz rapez otrzymały uprawnienia moderatorów forum Cro.pl.
Ho, ho, ho![]()
![]()
![]()
.png)
te kiero napisał(a):Dzień dobry, chciałem dołączyć się do gratulacji dla Bea.ty,
te kiero napisał(a):czasem mam chwilę zapomnienia jeśli chodzi o regulamin, ale postaram się być grzeczny![]()
te kiero napisał(a):choć mnie tu ostatnio nie ma to nie znaczy że nie zaglądam, naprawdę jest na co popatrzeć i wszyscy macie świetne oko i wrażliwość na mikro piękno...
te kiero napisał(a):nie mam takich jak Wy badyli, ale mogę podarować takie:
.png)
te kiero napisał(a):bardzo dziękuję za miłe słowa, szczerze to obawiałem się zastosowania słów względem mnie: ignor........po prostu
jak tylko coś będę miał to będę zapodawał
.png)
admin napisał(a): 25.04.2015 12:31
Informuję że osoby Bea.ta oraz rapez otrzymały uprawnienia moderatorów forum Cro.pl.

Powrót do FotoCroClub - dyskusja