Mój Freud załamałby się moim sposobem postrzegania....

CROberto napisał(a):
Jestem zodiakalnym bliźniakiem-mówi Ci to coś...... ?![]()
CROberto napisał(a): Prawie jak anakin....tylko u niego ciemna moc zastąpiła jasną.....u mnie dwie idą w parze![]()

.png)
CROberto napisał(a):![]()
Widzisz Beato, też mnie mało znasz ale.....po dwudziestu zlotach -kto wie....?![]()
CROberto napisał(a):Jestem zodiakalnym bliźniakiem-mówi Ci to coś...... ?![]()
CROberto napisał(a):Prawie jak anakin....tylko u niego ciemna moc zastąpiła jasną.....u mnie dwie idą w parze![]()
.png)
anakin napisał(a):CROberto napisał(a):
Jestem zodiakalnym bliźniakiem-mówi Ci to coś...... ?![]()
Czyli już nie wiosna, jeszcze nia lato.......takie uj wi co, jednym słowem?
CROberto napisał(a): Prawie jak anakin....tylko u niego ciemna moc zastąpiła jasną.....u mnie dwie idą w parze![]()
Generalnie to tak, jakbyś porównał konia z koniakiem.

.png)
CROberto napisał(a):Dzięki.....przez Twój post właśnie zaklepuję sobie seans na ten tydzień.....
zibi.s napisał(a):Co by emocje na noc ostudzić
.png)
Bea.ta napisał(a):pod jednym warunkiem cRobertoże mam ochotę/zamiar/lub inne plany w celu poznania Cię bardziej
![]()
to ja decyduję - więc musisz czekać na sygnałlata lecą niestety .... więc obawiam się, że skończy się na Twoich marzeniach
![]()
![]()
CROberto napisał(a):Jestem zodiakalnym bliźniakiem-mówi Ci to coś...... ?![]()
Bea.ta napisał(a):a ja koziorożcem, więc to powinno Ci krzyczeć![]()
CROberto napisał(a):Prawie jak anakin....tylko u niego ciemna moc zastąpiła jasną.....u mnie dwie idą w parze![]()
Bea.ta napisał(a):uuuuuuuuuuuuu no to i Aniego też nie znasz, tak Ci w tajemnicy powiem

.png)
CROberto napisał(a):Ach, ta Twoja szermierka......![]()
CROberto napisał(a):Ach,te Twoje rogi nie różki.....wszystko jasne![]()
CROberto napisał(a):No chyba poznaję.....a że słowem przy.....pomiotać potrafi -poznałem...![]()
CROberto napisał(a):Super ma nogi....
nie, całodobowozibi.s napisał(a):najlepsze wino podajesz przed snem
Powrót do FotoCroClub - dyskusja