.png)
Bea.ta napisał(a):też chcesz mi ją rzucić??![]()
Bea.ta napisał(a): ..... poinformuję, jak po nią pójdęewentualnie oczywiście
![]()
Bea.ta napisał(a):anakin napisał(a):Malinascytrynom?![]()
Bessensu...![]()
tjaale jak do drinka Ci trza będzie to się ucieszysz
.png)
anakin napisał(a):No cóż...............![]()
malina1959 napisał(a):nie, ale poczęstować.....a i ofszem![]()
malina1959 napisał(a):lepiej przyjedź![]()
ale już termin ustalaj![]()
malina1959 napisał(a):noooo właśnie
anakin napisał(a):Że to niby scytrynyimaliny?![]()
Ni uja...![]()
drażnijanakin napisał(a):A tak na marginesie to malinowe śledzie w oleju już gotowe...![]()
.png)
Jak rozumiesz, to pewnie się na tym znaszanakin napisał(a):Jak rozumiem.......są takie dni w...tygodniu?![]()

Booorzeee, co za stereotypowe myślenieBea.ta napisał(a):anakin napisał(a):Jak rozumiem.......są takie dni w...tygodniu?![]()
w miesiącu chyba![]()
![]()
Fajne, ale te całkiem rude arty fajniejszeBea.ta napisał(a):fajne te rudo niebieskie widoczkianakin napisał(a):Wiosna idzie.............![]()
![]()
Niestety...Bea.ta napisał(a): duza jestes...
No tak, ale ja nie mówię, że lato jest piękne i niech się ktoś odważy powiedzieć, że nieBea.ta napisał(a): i wiesz - ze każda pora roku może być słoneczna i fajna lub/też/ewentualnie - ciapata, bura, deszczowa - nawet o dziwo ... lato![]()

A teraz zagadka - jak myślisz, dlaczego o tym wspomniałam?Bea.ta napisał(a):co do zamarznietej brejowej kałuzy na krzakach - pamiętasz moje zdjęcia?

Anai napisał(a):Swoją szosą (to do anakina) - ucałuj małżonkę, toż to anioł musi być jeśli Tobie takie niewinne przekomarzanki w necie z piemesem się kojarzą![]()
.png)
anakin napisał(a):Że to niby scytrynyimaliny?![]()
Ni uja...![]()
anakin napisał(a):A tak na marginesie to malinowe śledzie w oleju już gotowe...![]()
.png)
Anai napisał(a):A teraz zagadka - jak myślisz, dlaczego o tym wspomniałam?
Powrót do FotoCroClub - dyskusja