kolorystyka super
.png)
anakin napisał(a):Na takiej nieheblowanej?![]()
![]()
.png)
Sylwetka&Gienuś napisał(a):Beatko cieszy mnie to bardzo i miło mi niezmiernie![]()
Problem w tym że mnie się moje foty nie do końca podobają
Sylwetka&Gienuś napisał(a):Super te brzozy, a na mojej 2 listki się ostały![]()
superSylwetka&Gienuś napisał(a):to jeszcze coś z własnego podwórka ... suchelecwsłońcu
.png)
Bea.ta napisał(a):ale to przecież normalne![]()
.png)
anakin napisał(a):Sylwetka&Gienuś napisał(a):tylko opr.... też poproszę co by mi się w doopie nie poprzewracało![]()
Masz jak w banku.
Pierwsze fajne.![]()
Drugie nie, bo na......jak u cyganki w tobołku..![]()
Może tak być?
Oczywiście na początek.![]()
.png)
anakin napisał(a):Masz jak w banku.
Pierwsze fajne.![]()
Drugie nie, bo na......jak u cyganki w tobołku..![]()
Może tak być?
Oczywiście na początek.![]()

Bea.ta napisał(a):no to jak widzę .... już masz odpowiedziane![]()

Bea.ta napisał(a):a tyle na mojej ulubionej![]()
.png)
Sylwetka&Gienuś napisał(a):oczywiście, że może być, nawet bym powiedziała, że delikutaśnie było![]()

.png)
anakin napisał(a):Bea.ta napisał(a):Malinka a te kulczyki to niedajbuk do jakiegoś wypasionego??
Uni tysz w Ónii som, więc muszom.....

.png)
malina1959 napisał(a):ale tutaj tak mamy
.png)
Sylwetka&Gienuś napisał(a):oczywiście, że może być, nawet bym powiedziała, że delikutaśnie było
Sylwetka&Gienuś napisał(a):czyli taki misz-masz śmietnik zdecydowanie nie, za dużo się dzieje (czy jakoś tak) ?
malina1959 napisał(a):To Cie jeszcze uspokoję,jak będziesz myślała, że....no może być to powiedzą,
że do doooopy, a jak z oporami cuś wrzucisz, to będą wychwalać pod niebiosa![]()
![]()
![]()
ale tutaj tak mamy
jak Cię dopadnę, to Cię bardziej wycmokam
Sylwetka&Gienuś napisał(a):Jednym słowem:
Live is brutal and full of zasadzkas and sometimes kopas w dupas
.png)
boszebrońBea.ta napisał(a):i nie ma że boli![]()
ale .... albo umawiamy się, że chwalimy wszystko a Ty żyjesz w przekonaniu o swojej zabójczości (że się tak delikatnie wyrażę)
cytując klasykaBea.ta napisał(a): albo czasem .... dowalimy co jest po prostu konstruktywną krytyką![]()
i wyciągasz wnioski poprawiając kolejne zdjęcia,
i zaś brońboszeBea.ta napisał(a):ale też ...możesz strzelić klasycznego focha, strzelić drzwiami .... i dalej robić .... takie se