longtom napisał(a):A tamaryszki super. Z tym, że to raczej róż z niedopranych, a nie spranych gaci.
Tomek
.png)
Bea.ta napisał(a): jesuuu ale Cię nie lubię ....![]()
![]()
.png)
Bea.ta napisał(a):no nieba nie ma![]()
![]()
a drzewo to co za jedno???
.png)
malina1959 napisał(a):Niebo się rozlazło, zbliżała się burza![]()
A drzewo to prawdopodobnie buk. Jest ich tak kilka sztuk, widok jest nie samowity![]()
Ale to niebo, nic nie umiałam z tym zrobić
.png)
Bea.ta napisał(a):malina1959 napisał(a):Niebo się rozlazło, zbliżała się burza![]()
A drzewo to prawdopodobnie buk. Jest ich tak kilka sztuk, widok jest niesamowity![]()
Ale to niebo, nic nie umiałam z tym zrobić
no fajne czerwone![]()
niebo można było domalowaćalbo wyciachać ze zdjęcia, ewentualnie - artem pojechać
![]()
.png)
... alerzeco?malina1959 napisał(a):Ale masz fajne farbki![]()
Domyślam się chyba o co Ci chodziło i jeśli mam rację, to prawie Ci wyszło - tylko ostrości ciut brakłoanakin napisał(a):Art..............
Robert cudne te traffki o porankuLRobert napisał(a):...
... albo być niezłym ściemniaczemmalina1959 napisał(a):trzeba umiećBea.ta napisał(a):niebo można było domalowaćalbo wyciachać ze zdjęcia, ewentualnie - artem pojechać
![]()
![]()
- jest O.Kmalina1959 napisał(a):na dobranoc...
.png)
Anai napisał(a): alerzeco?![]()
Anai napisał(a):Poza tym zawsze możesz pierdzielnąć focha i powiedzieć, że taka była Twoja artystyczna wizja![]()
![]()
.png)
Anai napisał(a):Domyślam się chyba o co Ci chodziło i jeśli mam rację, to prawie Ci wyszło - tylko ostrości ciut brakło![]()
Anai napisał(a):... albo być niezłym ściemniaczem
Poza tym zawsze możesz pierdzielnąć focha i powiedzieć, że taka była Twoja artystyczna wizja![]()
![]()
Anai napisał(a):Jak zapominajki, to zapominajki
We w cieniu...
... i oświetlone ostatnimi promieniami słońca.
Arty rzecz jasna!

Powrót do FotoCroClub - dyskusja