Anai napisał(a):4xjapko
Teoretycznie.

Bea.ta napisał(a):kolor ..... skąd masz taki kolor??![]()

Anai napisał(a):Co teoretycznie?anakin napisał(a):Teoretycznie.![]()
![]()
.png)
anakin napisał(a): Kurde......malować cza.![]()
Bea.ta napisał(a): Gosiowy płot - super i wcale nie trza malować - faktura jest niezła![]()
Anai napisał(a):Gosia, żeby ta pierwsza stokrota była choć tak ostra jak ta druga to pozostałe nie musiałaby już być ostre wcale![]()
.png)
O to niech Cię głowa nie boli - jabłka nie przemarzłyanakin napisał(a):Anai napisał(a):Co teoretycznie?anakin napisał(a):Teoretycznie.![]()
![]()
Teoretycznie cztery japka, bo jak dwa kfiotki przemarzną to ile jabłek zostanie?

Anai napisał(a):... w przeciwieństwie do moreli, brzoskwiń i paru innych
Anai napisał(a):Tępię te orliki jak mogę a i tak jest ich od groma
.png)
Nie popadaj w depresję - było bliskomalina1959 napisał(a):Anai napisał(a):Gosia, żeby ta pierwsza stokrota była choć tak ostra jak ta druga to pozostałe nie musiałaby już być ostre wcale![]()
głównie chodziło mi właśnie u tą drugą, ale miałam nadzieję, że ta pierwsza też będzie, ale.....

Czyjaś być musianakin napisał(a):Tak sie ciepiesz jakby to moja wina była.....![]()
![]()

anakin napisał(a):Anai napisał(a):Tępię te orliki jak mogę a i tak jest ich od groma
Kurde..........fajne.![]()
U mnie czegoś takiego nie ma...
Fajne światło było to próbowałam łapaćBea.ta napisał(a):Ania - japkowe są takie malarskie .... ze hej![]()
Kfiotki siakieś ale lęgną się jak chwasty, wszędzie się toto wciśnieBea.ta napisał(a):te orliki - super - rozumiem, ze to chwast??![]()
Powrót do FotoCroClub - dyskusja