Malinka, ja wiem, że w pochwałach jestem raczej oszczędna, ale powiem Ci że to pierwsze mi się podoba, nawet bardzomalina1959 napisał(a):nie rób scen![]()
LRobert napisał(a):...
Robert zajebiaszcze te trawki na pierwszym... O!
.png)
Malinka, ja wiem, że w pochwałach jestem raczej oszczędna, ale powiem Ci że to pierwsze mi się podoba, nawet bardzomalina1959 napisał(a):nie rób scen![]()
LRobert napisał(a):...
.png)
Anai napisał(a):W takiem razie cropuj zanim zmienisz rozdzielczość, bo jak mówię 500x400 to letkie przegięcie.
Zakładam, że masz w aparacie ustawiony max czyli rozmiar coś ok 5000 x 3500 (pikselów), więc sam powinieneś widzieć, że 10 % to ciut mało
... a jeśli nie masz maxa, to się nawet nie przyznawaj tylko szybko ustaw
Poza tym trochę jednak ciąć musiałeś skoro na zdjęciu z trawką z oryginalnego prostokąta wyszedł Ci niemal kwadrat
Anai napisał(a):Jeśli nie było wiele robione, to znaczy, że ma potencjał - znaczy da się ew. coś zrobić ale edycja na nie zmniejszonej jeszcze kopii oryginału...
Generalnie byłabym jednak za tym, żeby "COŚ" w cieniach poza ciemną plamą było widać![]()
Anai napisał(a):Exify no cóż, gdybyś zechciał np. zaprzyjaźnić się z GIMPem, bo zakładam, że nie chcesz piracić a oryginally FotoSzop tani nie jest, to i problem eifów by zniknął - mam wrażenie (choć głowy za nie nie dam), że to Picasa zżera exify...
Anai napisał(a):P.S. Co było nie tak z fotą do której link mi podesłałeś??
... bo ja nie mam jej a b s o l u t n i e nic do zarzucenia, wręcz przeciwnie podoba mi się
- w/g mnie TO jest właśnie mhroczna fota z fajnym leśnym mhrokiem o jakim wspominała Beata
Można by ją ewentualnie ciut na poziomach powyciągać delikatnie ale to że tak powiem kosmetyka
Anai napisał(a):Malinka, ja wiem, że w pochwałach jestem raczej oszczędna, ale powiem Ci że to pierwsze mi się podoba, nawet bardzoLRobert napisał(a):...
Robert zajebiaszcze te trawki na pierwszym... O!
.png)
LRobert napisał(a):Jak go mam spytać jak on jakiś taki nierozmowny.![]()
Malinka, ja wiem, że w pochwałach jestem raczej oszczędna..... [/quote]Anai napisał(a):
.png)
Bea.ta napisał(a):malina1959 napisał(a):znowu cuś spaprałam z cytowaniem
masz już śliffffffffkófffffkę?? )

.png)
No tak...Bea.ta napisał(a):no więc ... w takim razie .... wszyscyśmy się tu nie zrozumieli![]()
anakin napisał(a):
Jutro się na gadu odezwęmalina1959 napisał(a):WiemAnai napisał(a):Malinka, ja wiem, że w pochwałach jestem raczej oszczędna.....![]()
![]()
Ale jak czasem dodasz co jest beeeeee, to brak pochwał nie będzie mnie bolał

Tylko troszkęmalina1959 napisał(a):znowu cuś spaprałam z cytowaniem
.png)
.png)
Bea.ta napisał(a):Gosiu .... ostatnie - przyciemnić ... wzmocnić i bajka
kurde - teraz widzę dokladnie- szkoda, ze ostrosci malo ...
coś mi ta ostrość nie zawsze wychodzi, a przyciemniać mocniej, to czasem się trochę boję
Bea.ta napisał(a):dwie wersje z poprawką
obie przyciemnione
jedna zmiękczona, druga lekko podostrzona ....

Powrót do FotoCroClub - dyskusja