malina1959 napisał(a):i quśfa i ciągle większa i większa....
To Ty nie słyszałaś, że rozmiar się nie liczy?
.png)
anakin napisał(a):malina1959 napisał(a):i quśfa i ciągle większa i większa....
To Ty nie słyszałaś, że rozmiar się nie liczy?
anakin napisał(a):Nie mogę za dużo , bo by Ci się w............poprzewracało.![]()
I to nie jest przeczucie.

malina1959 napisał(a):jak to nie.....skoro nie mieszczę się w posiadane ciuchy, to chyba się liczy
![]()
![]()
malina1959 napisał(a):ranisz mię
.png)
Bea.ta napisał(a):no ... coś mało tych liściów masz ....![]()
![]()
Bea.ta napisał(a):specjalnie robię, żeby zawsze aktualne były![]()
.png)
DziękiBea.ta napisał(a):jeszcze Anno.... dla Anny ....![]()

Nie wiem o co Wam chodzi z tym zdjęciem - w sumie dłuższą chwilę się zastanawiałam czy je wogle wrzucać gdziekolwiekanakin napisał(a):Nie wiem jak "zacytować" Twoje zdjęcie, więc Ci tylko powiem, żem po prostu yebnoł!Anai napisał(a):......
No ja też w sumie wolę te ciemno-rużoweanakin napisał(a):Bo te białe mongolie to się mnie wogle nie podobają.![]()
Miło się paczy na ten nieustający progresanakin napisał(a):Piontek czynastego...![]()
Coś robiłeś z tym zdjęciem?? Znów będzie, że się czepiam ale strasznie oczojebna ta zieleń poza tym superanakin napisał(a):Łomatko, znowu żem strone zaczoł........![]()
Echhh...Bea.ta napisał(a):dzisiejsze![]()
.png)
Anai napisał(a):... a cytuje się prosto: klikasz prawym guzikiem myszy kopiuj adres obrazka i wklejasz link między
[img].[/img]
Anai napisał(a):No ja też w sumie wolę te ciemno-rużoweanakin napisał(a):Bo te białe mongolie to się mnie wogle nie podobają.![]()
![]()
Anai napisał(a):Skoro z Was tacy fani tego jednego-jedynego ostrego na zdjęciu piksela to macie...

Bea.ta napisał(a):Ani - chodzenie po bagnie wciąga...
.png)
anakin napisał(a):Znaczy się, że........