Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartamenty Brela

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
hania&michał
Plażowicz
Apartamenty Brela

Nieprzeczytany postnapisał(a) hania&michał » 11.08.2007 14:16

Witamy :)
Jesteśmy tu nowi, czytamy czytamy i naczytać się nie mozemy :)
Planujemy wyjazd do Chorwacji na przełomi sierpnia i września br. Z waszych relacji najbardziej przypadała nam do gustu Brela, dlatego bylibyśmy wdzięczni za namiar na jakieś niedrogie (kieszeń studencka) i ładne apartamenty w tej miejscowości dla 2 osób.
Nie upieramy się przy Breli,więc jeśli ktoś ma namiar na ciekawe noclegi w innych miejscowościach pd Dalmacji,również będziemy wdzięczni za info na adres. Interesują nas raczej nieduże, acz urokliwe i romantyczne :P miejsca ;)
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiamy sedecznie,Hania i Michał

PS Szukaliśmy podobnego wątku ale się doń nie dokopaliśmy,jeśli jednak coś powielamy to przepraszamy!
Jacynty
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacynty » 11.08.2007 15:11

Witam. Nie wiem ile dla studenckiej kieszeni znaczy niedrogo.Proszę poszukać na tej stronce.Posłać maila,(może być nawet po polsku) i na 100% otrzymają państwo ospowiedź z warunkami pobytu. Dodam że Brela do tanich nie należy.Ale jest rzeczywiście piękna.
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
a tu można zapoznać się z apartmanami na Makarskiej Rivierze.
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link 8)
miejski
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) miejski » 11.08.2007 17:21

Witajcie,
Mimo, że sam za tydzień jadę do Breli i mam zarezerwowaną kwaterę, poleciłbym Wam (jak zapewne wiele osób z forum) wyjazd w ciemno.

Jesteście studentami, więc parę chwil poświęcone na szukanie kwatery Wam nie zaszkodzi. Weźmiecie to co Wam się spodoba i być może trochę utargujecie cenę.

Zapytacie: dlaczego ja mam rezerwację? Wyjeżdżam po raz pierwszy do Cro i mam małe dziecko...
Doti
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Doti » 11.08.2007 21:16

Zacznę od tego, że Brela to doskonały wybór, jest to z pewnością miejsce, w którym można spędzić urokliwe i romantyczne wakacje :D

Zdecydowanie wybrałabym wyjazd w CIEMNO. W Breli znajduje się kilka agencji turystycznych tzw. turističke agencije, do których wystarczy pójść, określić wymagania, co do pokoju i sami szukają wolnych miejsc. Polecam agencję Maraska na ulicy Frankopanskiej 22, przemiła i szybka obsługa, świetnie władają językiem angielskim.

Pozdrav.
hania&michał
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) hania&michał » 13.08.2007 19:46

Dziękujemy za odpowiedzi :) my też do cro pierwszy raz, stąd wątpliwości- głównie natury finansowej. Doti, czy mogłabyś napisać w jakich granicach kształtują się ceny noclegów w tych agencjach?
Rozważamy last minute na Pagu...
Doti
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Doti » 13.08.2007 21:35

hania&michał napisał(a):Doti, czy mogłabyś napisać w jakich granicach kształtują się ceny noclegów w tych agencjach?

W drugiej połowie lipca agencja znalazła nam apartman świetnie wyposażony o dużym standardzie dla 3 osób nad samym morzem za 50 euro/dzień + 5 euro klimatyzacja.
Podejrzewam, że ceny w okresie Waszego wyjazdu ulegną znacznemu obniżeniu. Warto skorzystać z pomocy agencji, ponieważ nie zawsze można spotkać na drodze ludzi oferujących wolne pokoje.
Nie ma powodów do stresu, miejsce do spania na pewno znajdziecie.
beti222
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) beti222 » 13.08.2007 23:12

Ja moge polecic apart Hrvoje w Breli chyba 14 euro od osoby doroslej, moge wyslac na meila pozdr
hania&michał
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) hania&michał » 14.08.2007 08:47

beti 222, bardzo prosimy o namiar na e-mail :) (adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl)
amj2
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) amj2 » 14.08.2007 11:41

beti222 ja też poproszę :) adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
beti222
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) beti222 » 15.08.2007 12:44

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Ja byłam tam 3 razy ,ostatnio 2 lata temu
amj2
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) amj2 » 15.08.2007 18:34

beti222

napisz cos prosze o samych gospodarzach i najblizszej okolicy...Czy to ta spokojniejsza dzielnica Breli?
beti222
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) beti222 » 15.08.2007 19:22

Pani gospodyni to pani Roza i z czystym sumieniem moge poleciic te apart ( w przeciwienstwie do apat Elez na Ciovo) u Pani Rozy byliśmy 3 razy i bylo super na stronie masz wszystko opisane do morza jest 120 schodów
Gospodyni zawsze na powitanie stawiała na stół rakije :) ,raz w tygodniu piekła dzieciom naleśniki z czekoladą.
Nigdy nie przeszkadzały jej zabawy dzieci ,wieczorem mozna posiedzieć na tarasie z widokiem na morze .
Apart są w spokojnej dzielnicy Stomarika do centrum Breli mozna dojśc promenadą ( 1.5 km chyba?) pozdr i jak masz jeszcze jakies pyt to pytaj :D
hania&michał
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) hania&michał » 17.08.2007 10:53

a czy ktoś był może w apartamentach tomas w Breli? bo chyba się tam wybierzemy :)

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje