Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartament w Tucepi dla 2 osob

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
WIOLAB
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) WIOLAB » 01.07.2010 11:46

Rok temu byłam na początku IX w ciemno.
Tu są 2 główne ulice, na pewno znjadziesz coś dla siebie.

Na marginesie wczoraj zaczepiłam, tak dla sentymentu o Tucepi :wink: w stosunku do wrzesnia....dziki tłum, noga przy nodze, głowa przy głowie etc :roll: szok, w życiu w takim terminie....a IX luzik, błogo
kt
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kt » 01.07.2010 11:48

WIOLAB napisał(a):Rok temu byłam na początku IX w ciemno.
Tu są 2 główne ulice, na pewno znjadziesz coś dla siebie.

Na marginesie wczoraj zaczepiłam, tak dla sentymentu o Tucepi :wink: w stosunku do wrzesnia....dziki tłum, noga przy nodze, głowa przy głowie etc :roll: szok, w życiu w takim terminie....a IX luzik, błogo

Podaj mi kontakt do siebie jak mozesz, GG
WIOLAB
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) WIOLAB » 01.07.2010 14:31

tu kilka słow o tym apartamencie i link (w którym byłam)

forum/viewtopic.php?t=28091&start=15

W środę byłam zerknąc na Tucepi, wracając z Orebica
Gorzej być chyba nie może :roll: , dosłownie ciało przy ciele
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
kt
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kt » 13.07.2010 13:29

Podpowie mi ktos jakis konkretny apartament dla 2 osob, jakis do 35E w 31.08 do 09.09.2010. Dzieki z gory.
WIOLAB
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) WIOLAB » 13.07.2010 20:01

kt napisał(a):Podpowie mi ktos jakis konkretny apartament dla 2 osob, jakis do 35E w 31.08 do 09.09.2010. Dzieki z gory.

podałam Ci link, poczytaj. Kolezanka miała aparatament dla 2 osób i płaciła 35E własnie w takim terminie
kristkp
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kristkp » 16.07.2010 06:59

WIOLAB napisał(a):tu kilka słow o tym apartamencie i link (w którym byłam)

forum/viewtopic.php?t=28091&start=15

W środę byłam zerknąc na Tucepi, wracając z Orebica
Gorzej być chyba nie może :roll: , dosłownie ciało przy ciele

Byłem w tym samym czasie na urlopie w Tucepi przez 10 dni. Nawet widzę gdzie jestem na plaży ;P . Na przełomie czerwca i lipca, chyba w pierwszy weekend na plaży było bardzo tłoczno, ale to był tylko jeden dzień. Poźniej już było normalnie. Plaża jest dosyć szeroka i dla każdego znajdzie się miejsce. Im dalej w stronę ulicy Kamena tym lepiej. Te zdjęcie zrobione jest zaraz przy Marinie, więc się nie dziwię że jest tak obładowane :)

Jeżeli chodzi o nocleg, to ulica Kamena jest chyba najlepszym miejscem, oczywiście jeżeli lubisz trochę spokoju i ciszy. Im bliżej Mariny tym będzie bardziej tłoczno i gwarno. Ale już koło godziny 22 miasteczko się uspokaja i można spokojnie spać ;)

Polecam jazdę w ciemno. W każdym domu jest coś do wynajęcia !
WIOLAB
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) WIOLAB » 20.07.2010 17:50

kristkp napisał(a):Byłem w tym samym czasie na urlopie w Tucepi przez 10 dni. Nawet widzę gdzie jestem na plaży ;P . Na przełomie czerwca i lipca, chyba w pierwszy weekend na plaży było bardzo tłoczno, ale to był tylko jeden dzień. Poźniej już było normalnie. Plaża jest dosyć szeroka i dla każdego znajdzie się miejsce. Im dalej w stronę ulicy Kamena tym lepiej. Te zdjęcie zrobione jest zaraz przy Marinie, więc się nie dziwię że jest tak obładowane :)

Tak foto robione przy marinie, ale tak samo było od prawie od poczatku promenady

I gdzie jesteś na tej plaży ? ;)
daro2008
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) daro2008 » 20.07.2010 18:08

Witam.
Ja byłem na przełomie czerwca i lipca tutaj:

Świetne położenie, widok na morze, aczkolwiek nie jest to dom w pierwszym rzędzie od morza tylko w drugim.
Do plaży jakieś 40 m!
Warunki rewelacyjne, każdy aprtament z klimatyzacją, ja płaciłem za 3 os. 45 euro za dobę.
gruchol
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) gruchol » 25.07.2010 20:48

Przyłącze się do tematu ;)
Powiedzcie jak wam wysyłają oferte na meila to się jeszcze targujecie czy lepiej nie ryzykwać bo się obraża? (co kraj to obyczaj).
stentor
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) stentor » 05.08.2010 11:45

koniec sierpnia - rezerwować tucepi przez internet czy w ciemno na ulice kamena? :)
FOREST_JG
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) FOREST_JG » 05.08.2010 14:29

proszę o opinie na temat apartamentów pod numerem 1
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link Vila Anka.
Szczególnie chodzi mi o lokalizację, czy jest dogodna. Czy nie za blisko portu ??
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 06.08.2010 20:47

FOREST_JG napisał(a):proszę o opinie na temat apartamentów pod numerem 1
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link Vila Anka.
Szczególnie chodzi mi o lokalizację, czy jest dogodna. Czy nie za blisko portu ??

Blisko portu to jest kwatera nr 70 :wink:
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Apartament w Tucepi dla 2 osob - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone