Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
karin74 napisał(a):W tym roku spędziliśmy urlop w Podgorze. Mieliśmy bardzo fajny apartament na Kovacicia, przy przystani, mogę podać namiary. Pozdrawiam
Aneta.K napisał(a):Karina fajnie by było gdybyś wpisała namiary tutaj
Zdecydowanie najlepsza opcja Zbyt mało forumowiczów decyduje się na wpisy w tym wątku w porównaniu z tymi wpisami z "apartamenty ...."
Oj gdybym miała talent pisarski jak inni to pisałabym... od rana do wieczora....niestety moje opowiadanie zakończyłoby się na....na urlopie było fajnie
Przesadzasz W tym dziale nie oczekuje się od autora postu fajerwerków, wręcz przeciwnie, raczej rzeczowych, suchych informacji o miejscu pobytu, no i wklejenia kilku fotek
Witam poszukuję fajnych apartamentów bądź domu wakacyjnego dla 8 osób dorosłych i 3 dzieci w Podgorze w terminie od 19.07.2014. Ewentualne namiary proszę przesyłać na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl. Z góry dziękuję za pomoc.
Witam. Szukam taniego apartamentu dla dwóch osób w Podgorze na przyszłoroczne wakacje. Chciałbym wydać nie więcej niż 40 Euro za dobę. W internecie szukam już od kilku dni, ale wybór jest bardzo mały (w porównaniu np. z Tucepi), a to co udało mi się znaleźć było zajęte. Wiele znalezionych na forum linków również jest już nieaktywna, dlatego założyłem nowy wątek. Proszę Cromaniaków o pomoc