poniżej podsyłam namiar na Apartament w miejscowości Marina ( mała bardzo ładna wioska zaraz przy morzu. ok 12 km od Trogir)
Byłem tam ostatniooo CAŁY TYDZIEŃ -
Właścicielka ma 5 apartamentów (w jednym budynku jest 5 apartamentów) - jak z terminami stoji wolne/zajęte to nie wiem... trzeba byłoby zapytać zadzwonic napisać e-mail.
apartamenty są 4-6 osobowe
MY mielismy apartament 6 osób ( 1 pokój z łożkiem podwójnym -sypialnia, 2-gi z dwoma pojedyńczymi, i salon z kuchnią gdzie była rozkładana wersalka spokojnie 2 osoby wchodzą) Pokoje bardzo łądne , wysoki standard wykonania, kuchnia też łądna wyposażona w sztućce( łyżki widelce noże.. , garki patelnie, szklanki talerze deska do krojenia tłuczek do mięsa i inne) łązienka też ładna....
apartament ma balkon z widokiem na morze
płaciliśmy 70e/dpobe ale przez pośrednika osobiście indywidualnie może taniej - nie wiem nie pytałęm...
na zewnątrz miejsce parkingowe dla auta, gril, taras z łąwką i stolikiem
właścicielka bardzo miła Pani - na przyjeżdzie odrazu na wejście tak jak polskim zwyczajem czestowałą nasz wódka i nalewką hehe.... a na odchodne wręczyła wręczyłą buteleczkę małą
do morza dostęp bardzo ktrótki 1 min i już jesteś.. na plaży,,,,!!!
wychodzisz z budynku mijasz sąsiedni który jest naprzeciw twej willi i od niego schodkami w dół około 30 schodków i jesteś już przy samej głównej ulicy , patrzysz lewo-prawo nie ma aut przechodzisz przez ulicę i jesteś na plaży....!!!
samochodem dojazd na około
plaża bardzo długa łagodne zeejściaaaa woda kryształ.... na plaży bar , a zaraz przy ulicy jak ze schodków się schodzi po lewej stronie sklepik (można browara kupić) a po prawej restauracjaaaa ( my sami gotowaliśmy sobie)
druga plaża koło portu jest - też ładna
namiar na wille: ( dane z wizytówki)
tel/fax 00 385 021/822-127
mob 098/370 248
098 973 88 95

.png)