Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartament Vodice

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
akselb3
Turysta
Apartament Vodice

Nieprzeczytany postnapisał(a) akselb3 » 24.08.2011 13:15

Witam, zdecydowałem się chyba na wypad do Vodic. Chciałbym się dowiedzieć odnośnie apartamentu, jedziemy 10 Września na 7 dni
Budżet 1000zł
Ilośc osób 4
Sprawdzałem noclegi na stronie Novasol.pl i jest sporo z okolicy oraz z centrum 4 osobowych apartamentów których koszt za 7 dni to 800-1100zł

Prosiłbym o informację czy warto w tym terminie rezerwować nocleg, czy warto spróbować pojechać w ciemno. Z dogadaniem na miejscu nie będzie problemu, myślę że miejsca również będą, chodzi jednak o cene. Czy znajdziemy tam noclegi w tych cenach tj. do 1000zł za 4 osoby na 7 dni.
Czyli około 35E/ dzień
Lub czy ktoś może coś polecić z doświadczenia.
Nie musi to być miejsce w centrum, ale żeby było w miarę blisko do plaży żwirkowej / piaskowej i około 20-45 minut drogi do miasta żeby było co robić wieczorem :)
Pozdrawiam i proszę o pomoc
gaax
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) gaax » 24.08.2011 13:30

Myślę, że uda Wam się coś znaleźć. Ze swej strony mogę polecić kontakt z panem Marko Ledenko - niezwykle sympatycznym gospodarzem u którego byłem dwa lata temu. W połowie lipca płaciliśmy u niego 15e/os-dzień.
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
CezaryL
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) CezaryL » 24.08.2011 16:17

byliśmy w tym roku u pani Zdenki Jerkin w Vodicach, cena ok 12euro z opłatą klimatyczną od osoby. byliśmy w 14 osób, ma 3 apartamenty - w zależności od potrzeb. Blisko do plaży ale my zrobiliśmy w 2 tygodnie 900km trochę zwiedzając.
poszukaj w googlach lub chętnie pomogę się skontaktować:
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 24.08.2011 17:04

W Vodicach plaży piaskowej nie uświadczysz.....drobne kamyczki lub beton.
Przewaga dość znaczna plaż z kamyczkami.
Zamiast Vodic polecałbym ci Srimę na noclegownię.
10-15 min deptakiem na piechotę do Vodic.
Dość szczegółowo opisaliśmy Vodice i Srimę TU.
W tym terminie co podajesz tylko w ciemno.
Na miejscu przebierasz i wybrzydzasz.
akselb3
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) akselb3 » 24.08.2011 18:51

Ok tylko czy cena bedzie rowniez tak atrakcyjna jak rezerwujac wczesniej?
Znalezlismy sporo domkow w cenie 900-1000zl za 4 osoby na 7 dni. I tej ceny chcielibysmy sie trzymac. czy jest taka szansa w Srimie jadac w ciemno ??
jolamik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolamik » 25.08.2011 11:59

jaka ja jestem monotematyczna wręcz chyba nudna się zaczynam robić :lol: :lol: :lol:

ale :)

polecam Dario zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link :D

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone