Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartament Marinovic Podgora

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
musiek
Podróżnik
Apartament Marinovic Podgora

Nieprzeczytany postnapisał(a) musiek » 22.03.2011 23:57

Witam

Czy może ktoś coś wie na temat apartamentów Marinovic w Podgorze ?
Albo był gdzieś w pobliżu ?

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Wybieram się na przełomie czerwca i lipca, będę wdzięczny za wszelkie informacje.
Amikol
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Amikol » 23.03.2011 09:33

Twoja ulica jest równoległa do głównej-SPLIT --DUBROWNIK i stosunkowo blisko od niej nie wiem dokładnie w którym miejscu masz apartament ale jest nad główną promenadą i chyba dalej do morza (odległości podane chyba "na oko") , sprawdź jak jest z parkingiem- czy jest przy domu bo tam są problemy, żeby do niej dojechać( chyba jednokierunkowa) z głównej na początku Podgory - przed wiaduktem "po skosie " w prawo - w dół , pierwsze skrzyżowanie i masz swoją ulicę w prawo i lewo, jadąc w lewo ( raczej tam ) dojedziesz aż do głównej
musiek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) musiek » 23.03.2011 21:56

Tak właśnie to widać na jakimś planie Podgory, niedawno znalazłem.
Na stronie podają, że ma miejsca parkingowe do każdego apartamentu. Za trzy "miechy" się okaże....
Podobno do morza 70 metrów, do plaży 150m.
Pierwszy raz od kilku lat coś rezerwuję, zawsze zajeżdżamy, szukamy, oglądamy i jak odpowiada to bierzemy. Nie ma żadnych niejasności.
Ale teraz dwie rodziny, to żeby być razem nie chcę ryzykować, rezerwuję.
A i tak mam "stresa"
Amikol
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Amikol » 23.03.2011 22:20

jak już pisałem te odległości to na "oko" morze i plaża to w zasadzie jedno czyli odległość powinna być taka sama ( chyba jest więcej) tylko to będzie plaża przy promenadzie --zatłoczona ale można trochę dalej za port w stronę Makarskiej , jest na forum w temacie " Primoszten czy PODGORA" aktualne , a tak prawdę mówiąc nie ma się czym przejmować tylko jechać , miejscowość fajna , jak masz pytania to odpowiem( chyba już namierzyłeś tą plażę) miłego wypoczynku
croturist
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) croturist » 16.06.2011 10:41

Musiek: Kiedy jedziesz? Tez się wybieramy z ekipą 6+1 (sierpień) i tez oglądaliśmy tą ofertę. Niestety brak zdecydowania nie pomógł w rezerwacji. Zastanawiamy się również nad tym rozwiązaniem: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link , ale niestety brak oddźwięku ze strony Formowiczów ( http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=32724&highlight= )...najwyrażniej nikt nie był... :(
Mam nadzieję, że podzielisz się wrażeniami po powrocie... pozdr.. :)
mutiaq
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mutiaq » 16.06.2011 15:29

Amikol napisał(a):jak już pisałem te odległości to na "oko" morze i plaża to w zasadzie jedno czyli odległość powinna być taka sama ( chyba jest więcej) tylko to będzie plaża przy promenadzie --zatłoczona ale można trochę dalej za port w stronę Makarskiej , jest na forum w temacie " Primoszten czy PODGORA" aktualne , a tak prawdę mówiąc nie ma się czym przejmować tylko jechać , miejscowość fajna , jak masz pytania to odpowiem( chyba już namierzyłeś tą plażę) miłego wypoczynku

Nie jedno... odległość do morza może być 5 metrów, ale będzie to marina, natomiast najbliższa plaża może byc w większej odległości. To jest znacząca różnica. Pozdrawiam,
77omega
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) 77omega » 03.07.2011 16:47

[quote="croturist"]Musiek: Kiedy jedziesz? Tez się wybieramy z ekipą 6+1 (sierpień) i tez oglądaliśmy tą ofertę. Niestety brak zdecydowania nie pomógł w rezerwacji. Zastanawiamy się również nad tym rozwiązaniem: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link , ale niestety brak oddźwięku ze strony Formowiczów ( http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=32724&highlight= )...najwyrażniej nikt nie był... :(
Mam nadzieję, że podzielisz się wrażeniami po powrocie... pozdr.. :)[/quote

Witam niewiem czy dalej szukacie apartamentu w podgorze, ale jak byscie chcieli to mam namiar na sprawdzony ,bylismy tam w ubieglym roku wlasnie w sierpniu ,czysto normalnie 2 lazienki ,klimatyzacja 3sypialnie ,salon z kuchnia i taras ,do plazy 100m, naprawde polecam bylismy w 7 osob + dziecko ,za rok znowu jedziemy tak wiec jak ktos chce pewne namiary to piszcie na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl ,pozdrawiam]

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje