jednym slowem warto!
pozdrawiam. chetnie odpowiem na pytania choc zapewne nieco gorzej niz ryszard
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
lukasinski16 napisał(a):wITAMPOPROSZę O NAMIARY W POLSCE adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
.png)
arekwroc napisał(a):Wiecej niestety nie posiadam.....
tutaj znajdziesz kilka
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
.png)
AndyB napisał(a):Namiar na apartament dostałem od @sniatka, który był w Mimicach wcześniej.
Wlaścicielami jest rodzina Mimiców (nazwisko jak miejscowość). Państwo mieszkają w Splicie z tego co się zdążyłem zorientować a w sezonie ktoś pomieszkuje na dole. Bardzo mili ludzie.
A apartament góruje nad innymi(dosłownie, widok z balkonu jest wspniały)
Kontakt do Mladena (syn państwa Mimiców, info dla wolnych forumowiczek - młody opalony facet o figurze Apolla) mogę podać na maila.
Pozdrawiam.
.png)
arekwroc napisał(a):Cen nie znam ale mogę wyslać Ci namiar z numerem telefonu.....
Właściciel Bożo Barić ma przyjaciela w Polsce, który prowadzi bezpłatną (bez prowizji) rezerwację, wszystkiego można się dowiedzieć u niego....
Oczywiscie w jezyku polskim.....dostalem nawet mapkę dojazdową która doprowadzila mnie bezbłędnie do LARY
Zaliczka za rezerwację wynosi tylko 50euro(w przeliczeniu na złotówki) ,a koszt wysyłki to od 1 zł -w banku do ok.6 zł-przekazem pocztowym.
Z tego co się orientuje to u Bożo nie ma obowiązkowych turnusów od
soboty-do soboty,co ma ogromne znaczenie na drogach dojazdowych ,bo unika się korków(zysk-niekiedy 5-6 godzin w porównaniu do wyjazdu z piątku na sobotę).
bardzo prosze o ten polski namiar adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
pozdrawiam
Pozdrav
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje