Z napisał(a):Baska w porównaniu do Breli to spęd ludzi.
A jak wygląda porównanie "zatłoczenia" plaży BV z Vodicami? Pytam oczywiście o sezon. Czy jest podobnie czy gorzej? (choć trudno sobie wyobrazić większy tłok
.png)
Z napisał(a):Baska w porównaniu do Breli to spęd ludzi.
.png)
Koenig napisał(a):Z napisał(a):Baska w porównaniu do Breli to spęd ludzi.
A jak wygląda porównanie "zatłoczenia" plaży BV z Vodicami? Pytam oczywiście o sezon. Czy jest podobnie czy gorzej? (choć trudno sobie wyobrazić większy tłok) Patrząc na mapy i zdjęcia wydaje mi się, że plaża w BV jest większa niż w Vodicach, ale może to złudzenie?
.png)
.png)
zadzior89 napisał(a):No i udało się zarezerwować apartament 6+0 w Breli.
Trochę inny termin bo musiałem wstrzelić się w okienko i przesunięcie mam 4 dni oraz nie 10 a 9 noclegów.
Mierzyłem odległośc od morza i po linii prostej jest to 90m, ciekawe ile schodków będzie do pokonania
I tak jestem mega zadowolony.
.png)
.png)
.png)
zadzior89 napisał(a):https://www.google.pl/maps/place/Frankopanska+55,+21322,+Brela,+Chorwacja/@43.3647418,16.9357272,18.75z/data=!4m2!3m1!1s0x134aeb6803b100c7:0x445a99821ebd32eb
A może mi ktoś zlokalizować to miejsce:
Edit: chyba znalazłem i to jest tutaj:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
zadzior89 napisał(a):Lokalizacja mi się bardzo podoba bo blisko do centrum i blisko do Baski gdyby nas naszła ochota na głośniejszą rozrywkę (choć nie wiem jak jest w Breli pod tym kątem bo jeszcze nie byłem)
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Nie powinno byś dużo schodków![]()