Też się w tych okolicach naszukałem w tym roku.
Promajna w pierwszej linii odstrasza cenami, za to w Bratuś znalazłem coś fajnego, mało na farum opinii o tym miejscu ale te co są, to pozytywne. Mam nadzieję że będzie tak dobre miejsce jak w Tribunj
.png)
.png)
szalonaona77 napisał(a):no właśnie...
dlatego tez muszę zmienić lokalizację i stąd kolejne pytanko jakie miasto na podobieństwo Tucepi znajdę w okolicach Szybenika, Primosztenu? Choc troszkę podobne tj. plaza z drzewkami, kamienisto-zwirkowa, łagodne zejście do plaży i do tego wielkościowo podobne (mały port jakaś głowna promenada przez środek). Byłam już w Baska Voda ale właśnie przez to ze w zeszłym roku było Tucepi w tym chcielibyśmy gdzieś wyżej pojechać.
Sama wynalazłam Tribunj, Vodice ale to chyba nie to...
a moze Pakostane?
.png)
Mona_M napisał(a):Słuchajcie możecie polecić jakiś apartament/pokój dla 2 dorosłych osób i 7 latka w Breli w terminie mniej więcej 25.06-04.07.2016?
Tak żeby po kieszeni za bardzo nie pojechało?
Będę wdzięczna za wiadomość na priv
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Mona_M napisał(a):Słuchajcie możecie polecić jakiś apartament/pokój dla 2 dorosłych osób i 7 latka w Breli w terminie mniej więcej 25.06-04.07.2016?
Tak żeby po kieszeni za bardzo nie pojechało?
Będę wdzięczna za wiadomość na priv
Poszło na priv - o termin i "kieszeń" pytaj osobiście
.png)
.png)
liryQ napisał(a):Cześć!
Wybieramy się ze znajomymi po raz pierwszy do Chorwacji i szukamy sprawdzonych apartamentów dla 12 dorosłych osób.
Próbowałem szukać czegoś na własną rękę ale z racji dużej liczby osób jest dosyć ciężko, dlatego też może ktoś poleciłby coś fajnego w Baskiej Vodzie (mówię oczywiście o kilku apartamentach w jednym obiekcie). Dodam, że potrzebujemy 4 oddzielne dwuosobowe pokoje dla par, reszta to mogą być dostawki.
Jakby ktoś mógł coś polecić proszę o kontakt: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
.png)
Z napisał(a):liryQ napisał(a):Cześć!
Wybieramy się ze znajomymi po raz pierwszy do Chorwacji i szukamy sprawdzonych apartamentów dla 12 dorosłych osób.
Próbowałem szukać czegoś na własną rękę ale z racji dużej liczby osób jest dosyć ciężko, dlatego też może ktoś poleciłby coś fajnego w Baskiej Vodzie (mówię oczywiście o kilku apartamentach w jednym obiekcie). Dodam, że potrzebujemy 4 oddzielne dwuosobowe pokoje dla par, reszta to mogą być dostawki.
Jakby ktoś mógł coś polecić proszę o kontakt: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Nie ma takich szans
.png)
liryQ napisał(a):Z napisał(a):liryQ napisał(a):Cześć!
Nie ma takich szans
Nie ma szans na dostanie kilku (2-3) apartamentów w jednym obiekcie?
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje