tony montana napisał(a):SŁÓW KILKA O HISZPANACH
...
Tony, jak ja bym przeczytała tylko kilka słów o Hiszpanach i nie widziała tych Twoich zdjęć, to nawet bym nie pomyślała, żeby tam na wakacje pojechać
no ale widziałam zdjęcia
..png)
tony montana napisał(a):SŁÓW KILKA O HISZPANACH
...
..png)
tony montana napisał(a):
A tymczasem w Vejer.....
krakusowa napisał(a):ale tam cudnie
mysza73 napisał(a):tony montana napisał(a):SŁÓW KILKA O HISZPANACH
...
Tony, jak ja bym przeczytała tylko kilka słów o Hiszpanach i nie widziała tych Twoich zdjęć, to nawet bym nie pomyślała, żeby tam na wakacje pojechać,
no ale widziałam zdjęcia... więc może kiedyś tam dotrę
.
smile napisał(a):Tony aktualnie jestem przy katedrze w Orvieto. Zatrzymałam się, bo jest niesamowicie pięknaPokazujesz świetne miejsca.
A z TĄ relacją jestem oczywiście na bieżącoI pewnie bardzo oryginalnie powiem, ale czekam na Algarve
![]()
Pozdrowienia

.png)
mysza73 napisał(a):tony montana napisał(a):
Życzę Ci tego, Ty masz już plan na wakacje 2015, a ja cały czas myślę....
Może jednak będzie mocno budżetowo
Tony, wakacje 2015 już niestety za mną,
na dalszą część tego roku już nijakich planów nie mam ...
.png)
.png)
.png)
.png)
Buber napisał(a):Tony miałeś bazę w pięknej okolicy - no ja nie wiem czy nie wybrałbym tego Vejer na pobyt.
Piękne miejsce - te białe wiatraki, domy z doniczkami i ... koty z jednego miotu.
Tak człowiek wyobraża sobie sielską, prowincjonalną Hiszpanię.
Widzę, że pomimo kłopotów z uchem, ogólnie był pan zadowolony - na zdjęciu z ławeczką normalnie wymaluj - wiatrakowy magnat.
marze_na napisał(a):Co tam upałNa jedną noc w tym miasteczku na pewno bym się zatrzymała. Te uliczki wieczorem ... eh się rozmarzyłam
.
maslinka napisał(a):Vejer przepiękne, wygląda jak z bajki
Chciałabym spędzić tam trochę czasu...
Franz napisał(a):tony montana napisał(a):Vejer de la Frontera jest jednym z piękniejszych białych miasteczek na wzgórzach Andaluzji
Nas aż tak nie zachwyciło. Przy tych wszystkich perełkach na naszej trasie, Vejer wypada tak... normalnie. Bez szału.
Pozdrawiam,
Wojtek

.png)
.png)
Franz napisał(a):tony montana napisał(a):Matka Boska z Dzieciątkiem z azulejos
U mnie też się na fotkę załapała.Sporo mamy podobnych ujęć z tego miasta.
Nam się najbardziej podobała fontanna z azulejos z ławeczkami dookoła w tym samym stylu.
Pozdrawiam,
Wojtek

Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe