...Pozdrawiam.
.png)
....png)
kmichal napisał(a):tony montana napisał(a):Koleś wyciągnął cukierki i fantę ktorą magot odrzucił z obrzydzeniem w bok
... jakie to mądre stworzenie ...... aż się wierzyć nie chce, że człowiek od nich pochodzi ...
...
Pozdrawiam.
ajdadi napisał(a):kmichal napisał(a):... jakie to mądre stworzenie ......
...albo tresowane...
Całkiem fajnie na tej Skale...pozdrawiam
Mikeee napisał(a):brat kupił na dole trójkątną kanapkę w plastiku, na skale niósł ją w ręce, jedna z tych choler wyrwała mu tą kanapkę i poleciała na barierkę na tarasie widokowym (za barierką przepaść). Otworzyła swoimi szprytnymi łapkami plastikowy pojemnik, wybrała co lepsze kawałki (co ciekawe szynkę i ser wyrzuciła, zjadła sam chleb) i plastik wypieprzyła w przepaść.
Innej babce o fryzurze Tiny Turner małpa przyczepiła się do włosów wskakując jej na pukiel i zaczęła ją szarpać, a ta się darła przerażona. Chyba myślała, że te kudły to inna małpa.
![]()
Te magoty to istne huligany![]()
kmichal napisał(a):... jeśli chodzi o kanapkę a właściwie o ser i szynkę to zapewne małpka wyczuła, że to świństwo jest wyrabiane wg ściśle określonych EN ......
Pozdrawiam.
longtom napisał(a):tony montana napisał(a):[ Koszulkę mam odpowiednią na GIB nie?
Ja tam się nie chwalę, ale mam odpowiednią (na GIBa) czapeczkę.![]()
Ostatnio ją używałem na DOŻYNKACH w Rościnnie.
pzdr
kmichal napisał(a):... jeżeli chodzi o małpki to przypomniałem sobie jak się wtedy z kolegą wygłupiliśmy ...... aż wstyd się przyznać ...
... było to gdzieś w drodze do Saint Michael's Cave ... szła przed nami młoda dziewczyna w długich śnieżno-białych spodniach i w pewnym momencie jedna z małpek zaatakowała ją od tyłu tzn. skoczyła na nią odbijając się od jej pośladków łapami i jednocześnie zostawiając na nich brudne ślady łap ...
... wyglądało to komicznie i mieliśmy z kumplem niezły ubaw, aż do momentu kiedy ta dziewczyna nie zaczęła rozmawiać z naszymi Paniami oczywiście w naszym ojczystym języku ...
... okazało się, że jest pilotem wycieczek organizowanych na tych wielkich pływających wycieczkowcach, no i oczywiście słyszała nasze komentarze ...
...
...
Pozdrawiam.
.png)
.png)
.png)
.png)
Buber napisał(a):Póki co, w GIBie, ten Millitary tunnel przebija nawet małpy, zażerające się chipsami.
Lubię takie pamiątki, a ta ostatnia fotka, ze stanowiskiem z II wojny - sympatyczna.
Dziwię się, że Niemcy, albo Włosi ... czy też Francuzi z Vichy nie chcieli opanować Gibraltaru.
Np. chłopaki Skorzennego mogliby tutaj nieźle namieszać... na szczęście tak się nie stało.
A może jego znaczenie militarne, mimo położenia przy cieśninie, nie było aż takie wielkie ??
W każdym razie miejsce rewelacyjne, jesteś chyba pierwszą osobą na CRO, która je pokazuje.

.png)
.png)
.png)
Buber napisał(a):Może nawet jakiś złoty pociąg, się tam czai/ił
Franz napisał(a):tony montana napisał(a):Fajne tutaj jest to, że co chwila zmieniają się koloru lamp, które oświetlają jaskinię
Kiedy płynnie zmieniali kolory, było nawet całkiem fajnie.
Drażniło mnie, kiedy zaczęli z tego robić błyskotekę.
Pozdrawiam,
Wojtek
mysza73 napisał(a):Tony, jakiego Ty przyspieszenia dostałeś![]()
,
tyle odcinków miałam do nadrobienia,
małpy fajne ... ale bałaganiarze,
widoki ze skały cudne,
no i nie było burzy![]()
.
marze_na napisał(a):Nadrobiłam długoweekendowe zaległości, możemy jechać dalej
.
Gibraltar super, też tam kiedyś pojadę.
kmichal napisał(a):... o tak ... kiedy to było ...... kiedy to ja zbiegałem po tych wydmach ...
...
Pozdrawiam.
anakin napisał(a):tony montana napisał(a):Ta plazyczka juz była, ale chyba nie z tej perspektywy
Fajna ta............manta (a tak mi się skojarzyło.)
To jakiś prywatny "parking" dla samolotów?
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe