A żeby było w temacie, to niezmiennie podoba mi się to, co widzę.

.png)
marze_na napisał(a):Z przyjemnością pomogę gibnąć relację na kolejną stronę.
Niezmiennie pięknie. Chętnie obejrzałabym to na własne oczy.
AgaGy napisał(a):To i ja pomogę, może teraz się gibnie![]()
A żeby było w temacie, to niezmiennie podoba mi się to, co widzę.
.png)
.png)
feniks7 napisał(a):Colmar jest super. Alzacja jednak musi chwil kilka poczekać, ale spotkamy się...
piotrf napisał(a):Ależ pięknie tam mieliście , Alzacja z całą pewnością powinna przeznaczyć sporą kasę na granty dla Ciebie , bo informacyjnie i reklamowo dla regionu - pełna profeska![]()
![]()
piotrf napisał(a):Za to u mnie lista miejsc rośnie , a kilka miejsc z mojej pierwotnej listy uległo przewartościowaniu . . .
.png)
marze_na napisał(a):te kiero napisał(a):feniks7 napisał(a):Colmar jest super. Alzacja jednak musi chwil kilka poczekać, ale spotkamy się...
U nas czekała dobre parę lat
Ja nigdy nie myślałam o tym kawału Francji, ale po tym co tu pokazałeś zaczęłam mocno główkować.
.png)
.png)
Nefer napisał(a):Z nieustającym zachwytem oglądam kolejne zdjęcia. Dzięki za tak wspaniałą ucztę dla oka.
tony montana napisał(a):Większość tych francuskich miasteczek to jest kosmos jeśli chodzi o architekturę, ale i o uprzejmość ludzi.
Ja zawsze mówię znajomym, którzy byli tylko w Paryżu - że prawdziwa Francja to jest raczej gdzie indziej, a na Paryżu samym - ciężko opierać znajomość tego pięknego kraju.
tony montana napisał(a):Cudowne katedry, brukowane uliczki, przepiękne domki, pyszne owoce morza, sery, wina, słodycze.
W Paryżu byłem trzy razy ( w tym dwa razy służbowo), ale prawdziwą Francję odkryłem dopiero w Arles, Awinion, Orange, Bayeux, Saint-Malo, Rouen, Caen i wielu innych miejscach
tony montana napisał(a):BTW - kto widział tegoroczny wjazd na Mont-Ventoux w TdF?
Nawet autem mi się tam ciężko wjeżdżało, a co dopiero rowerem![]()
![]()
pozdro!