.png)
.png)
gertstary1 napisał(a):niestety jedziemy teraz na 2 auta z noclegiem na Wegrzech i wjazd do CRO w sobote ok 8 rano mnie przeraża,wcześniej jak jeżdzilismy sami-wjazd byl 5 rano,stania na 10 min
gertstary1 napisał(a):http://www.24sata.hr/news/plenkovic-u-b ... ama-522327
.png)
mapex2608 napisał(a):Jadę po raz pierwszy do Chorwacji, przeanalizowałem kilka wariantów proponowanych na tym forum. Wybrałem jeden z nich i prawdopodobnie tak pojadę. W kolejnych latach o ile znów zdecydujemy się jechać do tego kraju, wybiorę z pewnością inną trasę. Wyruszam w sobotę wieczorem, no i mam zamiar " łyknąć" tę trasę na tzw jeden raz. A oto ten wariant. Wiem, wiem, nic nowego))) https://goo.gl/maps/CPQpGoTiNqn
.png)
mapex2608 napisał(a):Jadę po raz pierwszy do Chorwacji, przeanalizowałem kilka wariantów proponowanych na tym forum. Wybrałem jeden z nich i prawdopodobnie tak pojadę. W kolejnych latach o ile znów zdecydujemy się jechać do tego kraju, wybiorę z pewnością inną trasę. Wyruszam w sobotę wieczorem, no i mam zamiar " łyknąć" tę trasę na tzw jeden raz. A oto ten wariant. Wiem, wiem, nic nowego))) https://goo.gl/maps/CPQpGoTiNqn
.png)
bronks napisał(a):Kolego, jeśli jedziesz pierwszy raz to zwróć uwagę (jeśli pojedziesz na GPSa ), że GM wytyczyło Ci trasę przez Oszczadnicę, a nie przez Czadcę (jadąc od Skalite za Zwardoniem).
Miejscami ta trasa wygląda tak jakbyś jechał z od Imielina na Czarnuchowice skręcając przed dawną Bliską w lewo (mam nadzieję, że wiesz co mam na myśli) dodając jeszcze ostre zakręty i podjazdy.
.png)
.png)
ANOOK napisał(a):Informacja te kiero zilina-zywiec-jaka-droga-t28973-195.html nie bardzo nastraja optymizmem. Miejmy nadzieję że zdążą do lata. Też czekam na świeże informacje o tym odcinku chociaż jadę dopiero we wrześniu. Może po weekendzie majowym ktoś podrzuci trochę więcej informacji
.png)
ANOOK napisał(a):Informacja te kiero zilina-zywiec-jaka-droga-t28973-195.html nie bardzo nastraja optymizmem. Miejmy nadzieję że zdążą do lata. Też czekam na świeże informacje o tym odcinku chociaż jadę dopiero we wrześniu. Może po weekendzie majowym ktoś podrzuci trochę więcej informacji
kanarowski napisał(a):Też jedziemy we wrześniu i mam nadzieję, że tym nowym odcinkiem od Zwardonia już pojadę. Zauważyłem, że na googlach jeszcze nie ma zaznaczonej nowej obwodnicy miejscowości Zalalovo na drodze nr 86 na Węgrzech, natomiast na mapie viamichelin już jest.
.png)
kanarowski napisał(a):ANOOK napisał(a):Informacja te kiero zilina-zywiec-jaka-droga-t28973-195.html nie bardzo nastraja optymizmem. Miejmy nadzieję że zdążą do lata. Też czekam na świeże informacje o tym odcinku chociaż jadę dopiero we wrześniu. Może po weekendzie majowym ktoś podrzuci trochę więcej informacji
Też jedziemy we wrześniu i mam nadzieję, że tym nowym odcinkiem od Zwardonia już pojadę. Zauważyłem, że na googlach jeszcze nie ma zaznaczonej nowej obwodnicy miejscowości Zalalovo na drodze nr 86 na Węgrzech, natomiast na mapie viamichelin już jest.
.png)
tolek1 napisał(a):kanarowski napisał(a):Zauważyłem, że na googlach jeszcze nie ma zaznaczonej nowej obwodnicy miejscowości Zalalovo na drodze nr 86 na Węgrzech, natomiast na mapie viamichelin już jest.
Mam "automapę" z marca tego roku i jest już zaznaczona obwodnica tej miejscowości. Czyli powinna być już przejezdna.
.png)
.png)
darekvideo napisał(a):Potwierdzam. Jechałem 27 kwietnia. Razem z żoną wspólnie stwierdziliśmy, że jest dalej ale lepiej niż przez CZ-A.
.png)
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi