Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Agnieszka Radwańska

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Vjetar
Legenda

Postnapisał(a) Vjetar » 05.07.2013 07:36

kaszubskiexpress napisał(a):Tekst komentatora o cudownym, wewnętrznym, środkowym oku mnie rozwalił.

A mnie ekstraordynaryjna.

:wink:
Liquid
Cromaniak

Postnapisał(a) Liquid » 05.07.2013 07:39

hepik napisał(a):Iiii taam,Wimbledon...najważniejsze sa Igrzyska Olimpijskie ;)

Przegrywać trza tez umieć .A wyszła wiocha :

http://www.sport.pl/tenis/51,107387,14224457.html?i=0

Wiocha? Chyba przesadzasz. Jej zachowanie to raczej mało wylewne, wręcz zimne pożegnanie. Oj, robią dziennikarzyny aferę i szukają taniej sensacji. Rozumiem gdyby zeszła z kortu nie podając ręki przeciwniczce i sędzi. W tym przypadku okazała według mnie zwykłą sportową złość. Wcale jej się nie dziwię, gdybym miał taką być może niepowtarzalną szansę wygrać Wimbledon i by mi nie wyszło, byłbym równie wk...ny na maxa.
Aldonka
Cromaniak

Postnapisał(a) Aldonka » 05.07.2013 07:44

Wk...można być, że była wcale jej się nie dziwię, ale przegrywać też trzeba umieć z podniesioną głową, a nie fochem na twarzy.
Asiula1
Cromaniak

Postnapisał(a) Asiula1 » 05.07.2013 07:45

Aldonka napisał(a):Wk...można być, że była wcale jej się nie dziwię, ale przegrywać też trzeba umieć z podniesioną głową, a nie fochem na twarzy.

dokładnie :!: ofukana na maxa
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.07.2013 08:27

Nie rozwija się sportowo to czymś musi nadrobić...zawsze była gadka, że na drodze stoi Serena Williams ale to tylko wymówka bo w najważniejszych meczach wszystkie ja leją...ale to nie mój problem :!:
Vjetar
Legenda

Postnapisał(a) Vjetar » 05.07.2013 09:06

Ten rzut rakietą też był na maksa po czasie i z niemocy...nic się nie stało, Polacy nic się nie stało.
:)

Nie tylko wygrywać trzeba umieć.
MRK
Cromaniak

Postnapisał(a) MRK » 05.07.2013 09:28

Bida z nyndzą takie zachowanie. Poza tym, nieładnie jak na tak przykładną katoliczkę. Gdzie poszanowanie bliźniego?
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.07.2013 10:09

podszywacz napisał(a):
hepik napisał(a):Iiii taam,Wimbledon...najważniejsze sa Igrzyska Olimpijskie ;)

Przegrywać trza tez umieć .A wyszła wiocha :

http://www.sport.pl/tenis/51,107387,14224457.html?i=0

to raczej mało wylewne, wręcz zimne pożegnanie. Oj, robią dziennikarzyny aferę i szukają taniej sensacji.

Rozumiem,że się nie ucałowały,tak jak kiedyś mimo porażki z Woźniacką ale podawanie ręki bedąc odwróconą plecami to juz wyższa szkoła jazdy.
Frustrację rozumiem.
Wygrywając wysoko drugiego seta,mając 3-0 w trzecim a potem przegrać 9-7,wiedząc,że w finale Bartolli,z którą wygrywa lewą ręką i zawiązanymi oczami...być może ze świadomością,że nigdy już takiej szansy na wygranie wielkiego szlema nie będzie...

Drobny gest,normalne podanie ręki a potem zdemolowanie szatni -byłoby bardziej OK ;)
A tak cały tenisowy świat i mekka tenisistów(nie tylko dziennikarzyny) mówi nie o pięknej ,zaciętej walce tylko fochu naszej gwiazdy.

Cała nadzieja w Janowiczu.Wygra Wimbledon i do historii przejdą obrazki z wymiany koszulek z Kubotem a nie mało piękne zachowanie "naszej Isi" ;)
Sven
Cromaniak

Postnapisał(a) Sven » 05.07.2013 13:37

Uprawialiście kiedyś jakiś sport ?
Panna gra 2 raz z rzędu w 1/2 Wimbledonu, utrzymuje się wysoko w rankingu i do tego zarabia dużo hajsu.
Zasady mówią, że nr 1 jest tylko 1. W kobiecym tenisie zawsze znajdzie się "kobieta" o udzie żołnierza legionów albo bicepsie pudziana. Sama Radwańska zdaje sobie sprawę, że pewnego poziomu nie przeskoczy.
Mało wygrała ? Dla mnie dużo. Zakład, że na hasło zamieniam się z Radwańską 90 procent krytyków od razu by to zrobiło.
W taki a nie inny sposób pożegnała się z Lisicki ?
Jej sprawa.
no ale przecież co o nas napiszą i pomyślą w wielkim świecie ............heh
Brawo Aga, dzięki i powodzenia
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.07.2013 14:07

Słusznie prawisz,Swen.
W końcu królowa angielska też sie nie przejmuje ani wstydzi za swoich rodaków latając goło po krakowskim rynku i lejących na szanowne mury wawelskie.
Precz z naszymi kompleksami ;)
Sven
Cromaniak

Postnapisał(a) Sven » 05.07.2013 14:11

Precz z preczem. ;)
A za co my się niby w tym przypadku mamy wstydzić?
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 05.07.2013 15:04

podszywacz napisał(a):Wiocha? Chyba przesadzasz. Jej zachowanie to raczej mało wylewne, wręcz zimne pożegnanie. Oj, robią dziennikarzyny aferę i szukają taniej sensacji. Rozumiem gdyby zeszła z kortu nie podając ręki przeciwniczce i sędzi. W tym przypadku okazała według mnie zwykłą sportową złość. Wcale jej się nie dziwię, gdybym miał taką być może niepowtarzalną szansę wygrać Wimbledon i by mi nie wyszło, byłbym równie wk...ny na maxa.

Pełna wiocha nistety. :roll:
Klasę zawodnika poznaje się nie po zwycięstwach, ale jego zachowaniu po porażce.
Klasę się ma, albo nie.
Tego nie sposób się nauczyć.

Nie lubię Radwańskiej.
Nie lubię wszystkich Radwańskich.
Za butę...bufonadę i pseudo gwiazdorstwo.

I nie zmieni tego nawet ewentualne zwycięstwo w Wimbledonie (kiedyś), w co szczerze powiedziawszy wątpię.

Nie wiem ile jest prawdy w info ,że chcieli 100 tysi za wizytę u Wojewódzkiego, ale jeśli to prawda to wg mnie w d..się poprzewracało już od tej kasy i "gwiazdorstwa".
"Nieodżałowany" trener Janusz Wójcik zwykła mawiać........kasa misiu, kasa....
To chyba ulubiony cytat Radwańskich.

To oczywiście tylko moje zdanie, a nie "typowe zawistne polactwo", bo komuś się udało.
Znam obiekt Nadwiślanu, więc wiem w jakich warunkach trenowała.
I respect za to, że doszła tam gdzie dziś jest.
Ale..............
MRK
Cromaniak

Postnapisał(a) MRK » 05.07.2013 16:01

Jedyne na kogo mogła być wkur...., to na siebie. A wyszło tak, że dorosła kobieta rzuciła gówniarskim fochem. Zamiast rakiety - łopatka i grabki, jeśli mówimy o zachowaniu, a nie o grze, bo w tym przypadku nikt Jej kunsztu oczywiście nie odbiera.
Kiepura
Cromaniak

Postnapisał(a) Kiepura » 05.07.2013 16:05

hepik napisał(a):A tak cały tenisowy świat i mekka tenisistów(nie tylko dziennikarzyny) mówi nie o pięknej ,zaciętej walce tylko fochu naszej gwiazdy.

Słyszałem, że Obama przerwał urlop :lool:

Cały tenisowy świat :lol:

Czyli brytyjski pismak Alex Kay na ćwierkaczu.
Ten sam, który na tym ćwierkaczu nie kryje swojej fascynacji Lisicki.
Pismak brytyjskiego brukowca znanego z antypolskich kampanii, który ostatnio przegrał proces o podanie kłamliwych informacje na temat Polaków.
Którego dział sportowy jest tak ambitny, że przed meczem Janowicza zajmuje się głównie tym, gdzie rozebrała się jego narzeczona.

No i trener celebryta plotący trzy po trzy na ćwierkaczu w tempie jeden wpis na godzine.

W sam raz autorytety dla pracowników GW czy wojujących antyklerykałów.
No ale zawsze można rozkręcić afere w myśl zasady, jak się chce uderzyć psa to się kij znajdzie.

Zachowanie jak zachowanie, minimum zostało spełnione. Ani nic nagannego, ani nic do pochwały.
Każdy kto coś wygrał lub przegrał wie co to (sportowa w tym przypadku) złość.
Wiocha ? Komuś się chyba lejce pomyliły.

Brawo Aga. Dzięki za walkę i powodzenia.
Liquid
Cromaniak

Postnapisał(a) Liquid » 05.07.2013 16:16

anakin napisał(a):Pełna wiocha nistety. :roll:
Klasę zawodnika poznaje się nie po zwycięstwach, ale jego zachowaniu po porażce.
Klasę się ma, albo nie.
Tego nie sposób się nauczyć.

To jak nazwać na korcie zachowania legendarnego Mc Enroe? Mimo nieraz skandalicznego zachowania będzie zawsze legendą i nie takie zachowania uchodziły mu na sucho. Bo fotograf wczoraj wychwycił moment podania ręki i odwróconą głowę Radwańskiej. I co z tego? Może miała "świeczki" w oczach i chciała jak najszybciej zejść do szatni aby się wypłakać? Albo... Albo... przyczyny można mnożyć i doszukiwać się. Sezon ogórkowy w pełni i dziennikarstwo nie ma tematów na pierwsze strony gazet...

anakin napisał(a):Nie lubię Radwańskiej.
Nie lubię wszystkich Radwańskich.
Za butę...bufonadę i pseudo gwiazdorstwo.

Może właśnie dlatego tak ją oceniasz po wczorajszym bo brak Ci obiektywizmu?

anakin napisał(a):że chcieli 100 tysi za wizytę u Wojewódzkiego, ale jeśli to prawda to wg mnie w d..się poprzewracało już od tej kasy i "gwiazdorstwa".
"Nieodżałowany" trener Janusz Wójcik zwykła mawiać........kasa misiu, kasa....
To chyba ulubiony cytat Radwańskich.

A może to była zwykła "cena zaporowa" tak aby zbyć Wojewódzkiego i nie odmówić mu wprost? Nie jesteśmy agentami stron aby wiedzieć o szczegółach, biorąc pod uwagę że:

anakin napisał(a):Nie wiem ile jest prawdy w info

i może być to zwykła plota jakiegoś kolejnego szmatławca.

Wiem jedno, zrobiło się z głupoty zagadnienie.

Kiepura napisał(a):Słyszałem, że Obama przerwał urlop :lool:

Spadłem z krzesła, dzięki kiepura! :lol: :lol: :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone