.png)
inman napisał(a):Jak tak obserwuję ten kobiecy tenis to.... Niestety są trzy zawodniczki które prowadzą w rankingach, a potem długo długo nic. Tenis w męskim wykonaniu to zupełnie inna bajka. Tam nawet pierwsza 30 gra na najwyższym poziomie.
klopot napisał(a):Niestety w Dubaju półfinał nie dla Agnieszki. Kvitova była zdecydowanie lepsza.
DarCro napisał(a):Stosunek "winners" był 36:8 dla Kvitowej. To różnica klas. W sumie nie lubie oglądać Radwańskiej - strasznie mało fantazyjny tenis.
DarCro napisał(a):Zerkałem na dwa ostatnie przegrane mecze - różnica klas i zero fantazji. Może jak jej przeciwniczka pozwala, to inaczej to wygląda.
.png)
DarCro napisał(a):Stosunek "winners" był 36:8 dla Kvitowej. To różnica klas. W sumie nie lubie oglądać Radwańskiej - strasznie mało fantazyjny tenis.
.png)
Lidija Bacic Fan napisał(a):Widocznie wolisz nudny i siłowy tenis sióstr Williams. Przecież Agnieszka gra finezyjnie i niezwykle fantazyjnie.
Lidija Bacic Fan napisał(a):Jestem przekonany, że kiedyś będzie pierwsza w kobiecym rankingu WTA. Z całego serca Jej tego życzę.
.png)
podszywacz napisał(a):Lidija Bacic Fan napisał(a):Widocznie wolisz nudny i siłowy tenis sióstr Williams. Przecież Agnieszka gra finezyjnie i niezwykle fantazyjnie.
Chyba nikt nie lubi nudnego i siłowego tenisa sióstr V ale finezja, fantazja i spryt niestety nie wystarczą przeciwko mocnym dokładnym piłkom uderzanych po liniach przez bardzo mocne, dobrze zbudowane zawodniczki.Lidija Bacic Fan napisał(a):Jestem przekonany, że kiedyś będzie pierwsza w kobiecym rankingu WTA. Z całego serca Jej tego życzę.
Też jej tego życzę ale jak zakończą kariery jej "zmory". Jak to ktoś parę wątków wcześniej napisał: "młoda jest", ma jeszcze czas