podszywacz napisał(a):To jak nazwać na korcie zachowania legendarnego Mc Enroe? Mimo nieraz skandalicznego zachowania będzie zawsze legendą i nie takie zachowania uchodziły mu na sucho. Bo fotograf wczoraj wychwycił moment podania ręki i odwróconą głowę Radwańskiej. I co z tego? Może miała "świeczki" w oczach i chciała jak najszybciej zejść do szatni aby się wypłakać? Albo... Albo... przyczyny można mnożyć i doszukiwać się. Sezon ogórkowy w pełni i dziennikarstwo nie ma tematów na pierwsze strony gazet...
Można.
Wg mnie jednak nalezy się szacunek i podziękowania przeciwnikowi.
Nawet ze łzami w oczach.
Ktoś by z tego szydził?
Nie wydaje mnie się.
Zamiast tego pizgła fochem jak rozkapryszona milionerka.
Mnie się to po prostu nie podobało.
Wybacz ale zachowania McEnroe a to o czym rozmawiamy to dwa rózne bieguny.
podszywacz napisał(a):Może właśnie dlatego tak ją oceniasz po wczorajszym bo brak Ci obiektywizmu?
Pewnie trochę tak, ale nie do końca.
Dlaczego?
Napisałem kilka linijek wyżej.
podszywacz napisał(a):A może to była zwykła "cena zaporowa" tak aby zbyć Wojewódzkiego i nie odmówić mu wprost? Nie jesteśmy agentami stron aby wiedzieć o szczegółach, biorąc pod uwagę że:anakin napisał(a):Nie wiem ile jest prawdy w info
i może być to zwykła plota jakiegoś kolejnego szmatławca.
Kolejne...........być może.
Niemniej jednak czytałem trochę wypowiedzi samej Radwańskiej, czy pana Radwańskiego (od początku kariery córki) i one mi się po prostu nie podobają.
I zaznaczam,że nie podważam absolutnie umięjętności Radwańskiej czy tego co już w światowym tenisie osiągnęła.
Tutaj nie ma o czym dyskutować, bo jest światowej klasy zawodniczką.
Ale dlatego własnie pewne rzeczy jej nie przystoją.

.png)
.png)
.png)