Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

A ty, jakim jesteś kierowcą?

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]

Jakim jesteś kierowcą?

DJ na kółkach
1
4%
Zielonostrzałkowiec
1
4%
Pisarka
0
Brak głosów
Pieniacz
6
25%
Trębacz
1
4%
inni - opis w komentarzu
15
63%

Liczba głosów : 24

twister07
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) twister07 » 15.06.2010 11:16

Chyba powinieneś napisać: mariusz coś więcej byś napisał ;) bo pozostali inni co nie co opisali ;p
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 15.06.2010 11:17

No właśnie Piotrek tym Innym dałeś niesamowitą furtkę w ankiecie i teraz nikt się nie chce przyznać jakim kierowcą jest naprawdę :P
Bolo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bolo » 15.06.2010 11:17

Ja też wybieram inny bo z większości opisanych cech każda w jakimś stopniu u mnie występuje ale myślę że powinna się też znaleźc opcja np. Profesora takiego co to ani pieniaczem ani trębaczem ale pouczac wszystkich dookoła lubi, że to źle, tak niedobrze, hm ...kto mu dał prawo jazdy, pwenie na targu kupił itd, itp. chyba że ktoś ma inną propozycję np. maruda, mendzik albo jakoś tak podobnie.
pumczyk
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) pumczyk » 15.06.2010 11:32

PIENIACZ :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.06.2010 11:36

weldon napisał(a):Inna, inny ... napisalibyście coś, rozwinęli ...

... ale środkowy palec to wiecie jak pokazać?

:wink: :D

Co Ci mam jeszcze napisać?
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 15.06.2010 11:37

I znów coś źle zrobiłem .... :evil:

A tak się starałem ... :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.06.2010 11:41

Ja jak rozwinę, jak jeżdżę to zaraz lecą na mnie gromy, więc więcej nie piszę :D
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 15.06.2010 11:42

Serce w pasy napisał(a):...gromy...

Coś by się działo ... :wink:
mariusz-w
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusz-w » 15.06.2010 11:47

twister07 napisał(a):Chyba powinieneś napisać: mariusz coś więcej byś napisał ;) bo pozostali inni co nie co opisali ;p

Przecież napisałem "żem w strachu" :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.06.2010 11:50

weldon napisał(a):
Serce w pasy napisał(a):...gromy...

Coś by się działo ... :wink:

tu też były gromy ale słabe:)
Jurek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jurek » 20.06.2010 00:12

DJ na kółkach

To nie ja!!!
Nie lubię hałasu, sygnałów i jak ktoś mnie pogania!!!!
Muzy w drodze słucham, biada temu co mi stację zmienia.

Kimi Raikkonen

Lubię szybka jazdę! Ale myślę, że wiem i kiedy mogę przyłożyć. Szanuję ograniczenia w miejscach zabudowanych i lasy i ich mieszkańców bardzo lubię!!!

Zielonostrzałkowiec
Nigdy nie ufam znakom i przywilejom, zawsze jestem ostrożny!!!

Komórczak

Za chwilę odźwonię!!! To wstyd, nawet odbieram!!!

Komórczak

Nie cierpię pisać SMS

Pieniacz

Udaję, że nic się nie dzieje ( ale organy grają) mam to w du…….

Trębacz

Dla mnie sygnał może być w aucie odłączony!!! Czasami się przydaje, jak Lena za długo ze sklepu nie wychodzi!!!

Pytanie: a nie ma tu miejsca na normalnych, przyzwoitych kierowców? Odpowiedź: Są Cromaniacy!!!
mutiaq
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mutiaq » 20.06.2010 09:00

Wieczny uczeń :roll: :mrgreen: :lool: :devil:
jacky z DG
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacky z DG » 20.06.2010 11:09

jestem "inny" zwany w skrócie "asekurant"...

jeszcze nigdy nikomu "krzywdy" nie zrobiłem, mnie tak zwani "nieuważni" kilkakroć...

"asekuracja" przejawia się:
- co najmniej 50 metrów odstępu do pojazdu przed,
- jazda lewym pasem, żeby uniknąć wpadania do dziur najczęściej występujących przy krawężniku, ale z ciągłą lustracją lusterkową, ustępuję - gdy tylko pojawia się ktoś szybszy w wstecznym "okienku",
- ulubiona sytuacja w nieznanych miejscach - jazda za lokalnym "zającem",
- minimum jazd nocnych - chyba, że w okolicy miejsca zamieszkania, jako powrót z pracy... noc jest do spania...
- zestaw głośnomówiący stosowany od prawie 4 lat, smsy czytam na najbliższym postoju, mogą sobie poczekać, nie uciekną...
- szybka jazda ale tylko do poziomu ekonomicznego rozsądku zużycia paliwa,
- jeszcze niedawno złościłem się na "chłopków w kapeluszach" w maluchu nieznających wynalazku lusterka wstecznego, ale ostatnio przejechawszy pół promienia PL zauważyłem tylko jeden taki dwuślad...
- montując zestaw głośnomówiący zasięgnąłem opinii mechanika na temat CB - zapytał się - "miewasz pan problemy ze smerfami" - nie - "to po co" ?
- przejechałem się kilkakroć po PL z pożyczanym CB - nie przydał się nawet w korku na obwodnicy Krakowa...
- średni roczny przebieg ca 25.000 km, z czego na urlopowy Bałkan przypada od 3 do 9 tys...

Fatamorgana
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Fatamorgana » 20.06.2010 11:34

Sugerowałbym jeszcze następujące opcje:
- zawalidroga (facet- częściej kobita- jadący nadostrożnie, tam gdzie wolno 60km/h jedzie 40, bo a nuż coś wyskoczy.... w deszczu wszyscy chcą i moga jechać 70km/h, ale on będzie jechał 40, bo jest przecież ślisko i niebezpiecznie... :lol: :wink:
- paraTIRowiec (taki, który myśli, że wszyscy powinni mu ustępować drogi, bo jest potężniejszy- nawet jeśli jedzie Fiacikiem... :lol: )
- szybki skręcacz (taki, który daje gaz do dechy, koniecznie wyprzedza po to, żeby zaraz zwolnić i skręcić w bok.

Niejednemu musiałby spasować tekst "drogowy idiota", ale do tego jak znamy zycie, nikt nigdy się nie przyzna.
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 20.06.2010 13:13

Fatamorgana napisał(a):...
Niejednemu musiałby spasować tekst "drogowy idiota", ale do tego jak znamy zycie, nikt nigdy się nie przyzna.

W wersji light "Nagminny popełniacz błędów" :lool:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

A ty, jakim jesteś kierowcą? - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone