Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

a gdyby tak założyć dział MOTO-KRO?

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
slawek66
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek66 » 05.06.2007 13:20

Krystof napisał(a):pozazdrościć 8) jakbym się znał na autach (czytaj: diagnozował awarie + umiał w nich grzebać), to pewnie nie miałbym dylematów, co kupić ...

im bardziej proste auto w budowie tym mniej ma potencjalnych urzadzen do zepsucia :D a jesli juz cos padnie to radosc jest ta padaczke usuwac :D :D :D
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 05.06.2007 13:55

im bardziej proste auto w budowie tym mniej ma potencjalnych urzadzen do zepsucia a jesli juz cos padnie to radosc jest ta padaczke usuwac

to wiem, dlatego bojęsię "tych" nowych aut z komonrejlami, elektroniką itp :(
Hunter
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Hunter » 05.06.2007 13:59

slawek66 napisał(a):fotka jest nieaktualna, juz zaszklona jest

Może lepiej było nie szklić. Autko byłoby bardziej przewiewne :lol:
Do Cro jak znalazł :!:

Gratuluję :D :papa:
luk006
Mistrz Świata FIFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) luk006 » 25.06.2007 19:04

Polski japończyk czyli Nysan jak się patrzy! Gratuluję Sławek! Też jestem pasjonatem old i young timerów. Ehh to były czasy kiedy po ulicach jeździły nyski, żuki, zastavki itp. a na widok mirafiorki lub 132 człowiekowi szybciej biło serce...
Pozdrawiam i życzę wiele wytrwałości podczas renowacji.
ja1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ja1 » 25.06.2007 20:21

Krystof napisał(a):hmmm, to tanio (co by nie znaczyło "dobicie klimy w Astrze podczas serwisu Zafiry" :roll: ) ... ale myślę o czymś, co nie udaje czegoś, czym nie jest - mam duże kombi, więc Zafira nie wchodzi w rachubę ...

myślałem bardziej o voyagerze, ale awaryjny jest ... to samo wszelkie 807, espace, czy też C8 ... a japończyki z kolei są za drogie (previa, czy też "malutka" mazda mpv) ... pozostaje więc myśleć o miniaturkach typu galaxy-sharan-alhambra :)

Witam!
Ja jestem posiadaczem galaxy 1,9 TDI od 7 lat, autko ma 9 lat. Mamy za sobą 4 wjazdy do Cro. Myślę że jeszcze trochę pjeździ.
Pozdrawim !
Janusz
bodzio_gdańsk
Croentuzjasta
carnival

Nieprzeczytany postnapisał(a) bodzio_gdańsk » 17.05.2011 15:52

mam te auto dwa lata rocznik 2004 -to jest naprawdę dobry samochód ,serwisuje go regularnie i nic oprócz jakiś nieistotnych rzeczyl się z nim nie dzieje,myśle ze pierwsze carnivale miały dużo wad póżniejsze były bardziej dopracowane,cały problem tkwi chyba w mentalności naszego narodu ze samochód musi być tylko niemiecki albo w ostateczności japoński .Kia bardzo poprawiła jakość i wyposażenie aby wejść na europejski rynek i w/g mnie to im się udało a pytanie co lepiej kupić 5 letnią kię czy 10 letniego wv odpowiedzcie sobie sami...ja jeżdże koreańcami w sumie juz 10 lat i naprawdę nie narzekam.
Poprzednia strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

a gdyby tak założyć dział MOTO-KRO? - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone