Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

15.08 - jedzie ktoś w ciemno na Istrie?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
crism
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) crism » 11.08.2007 11:16

Cześć

Dwoje początkujących chorwacjomaniaków wybiera się na 7-10 dni na Istrie. Jest to nasz pierwszy zagraniczny, samodzielny wyjazd. Chętnie nawiążemy kontakt z kimś, kto też się wybiera 15 na Istrie. Zawsze raźniej i przyjemniej. A jeśli ten ktoś by miał już jakieś doświadczenie w poszukiwaniu kwater to by była rewelacja :)
Ew proszę o jakieś namiary na stronę bądź sprawdzone kwatery i niedrogie kwatery w ładnym miejscu na Istrii.
Po przeczytaniu kilku tematów na forum mam straszny miszmasz w głowie. Jedni piszą "jechać w ciemno, spokojna głowa" drudzy "od 3 dni szukam mieszkania, leje mi na głowę a nie ma gdzie mieszkać" i tak trochę się obawiam a nie chcemy się zrazić :)

Aha lecielibyśmy z Radomia, przez Kraków ...

Liczę na Waszą pomoc. :)
1pati211
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) 1pati211 » 11.08.2007 11:35

:D Moi Drodzy,
w ogóle bym sie nie stresowała i jechała w ciemno . Jeżdżę do Chorwacji od 12 lat ( nie zawsze z rezerwacją ) i nigdy nie miałam problemu ze znalezieniem noclegu. Przyznam szczerze nie była na Istrii więc nie znam sytuacji ale na lądzie na pewno coś znajdziecie . Ja wyjeżdżam z Bielska 14.08 i jadę na Makarską Rivierę do Zaostrogu i też sobie nie rezerwowałam choć mam tam od lat prywatne kwatery coś znajdę.
pozdrawiam
iwona
Lubuszanin
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lubuszanin » 11.08.2007 11:35

Ja wyjezdzam 14-go rano w okolice Makarskiej w ciemno ;).W necie nie znalazlem nic co odpowiadalo by moim wymaganiom, wiec pozostalo mi zaryzykowac w ciemno.
Szopek
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Szopek » 12.08.2007 21:36

witam

ja tez sie wybieram 15 a nawet 14 w nocy do chorwacji. jade z minska mazowieckiego przez radom itp austrie a gdzie dokładnie w chorwacji trafie to jeszcze dobrze nie wiem. chetnie bym pojechał z kims bo chociaz sie nie zgubie gdzies a u mnie to łatwo:)

pozdrawiam
crism
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) crism » 12.08.2007 23:20

Ja wymyśliłem, że wyjadę już jutro a raczej nawet dziś (13.08) ale w nocy :)

Nie będę się spieszyć, wiec jakby ktoś widział po drodze krwiście czerwone Suzuki Swift na rejestracji WR to machać ;)

Szopek, a może wyjedziesz tez tak jak ja? Ja jadę z Radomia wiec można by polecieć razem :)
rafalopat
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rafalopat » 13.08.2007 06:16

Ja z narzeczoną startujemy z Wawy 15.08. Jedzimey na Hvar z postojem w Wiedniua albo Budapeszcie (jeszcze się zastanawiamy). Oczywiście w ciemno ;). Zastanówcie się jeszcze nad Istrią- moim zdaniem drożej , zimniej, ciut brzydziej;) niż np na Makarskiej. Się mowi - kto był tylko na Istrii tak naprawdę w ogóle nie widział Chorwacji.
maciogg
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) maciogg » 13.08.2007 09:56

A my w dwójkę 14-go wieczorem z Wrocławia na Istrię. Oczywiście w ciemno i z namiotem. Szkoda że tylko na 5 dni.
paolooo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) paolooo » 13.08.2007 11:19

jedź w ciemno, nie martw się coś znajdziesz. Jedź do Bibinje k/Zadaru wróciłem w sobotę było super ale nie licz na rozrywki bo nie ma. To miejsce dla chcacych naprawde wypocząć. Pizzeria x2, sklep chyba x4, kilka budek z pamiątkami. W każdej posesji wino, rakija 25 kun/litr. Jak chcesz więcej to pytaj, ja kwatere znalazłem bez problemu. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl pozdrawiam
Szopek
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Szopek » 13.08.2007 11:48

ja napewno jutro jade w nocy pewnie wyjade od siebie tak koło 22 albo cos w podobie jak by ktos jechał w tych samych godzinach co ja to zapraszam do wspolnej podrozy.
adgam13
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) adgam13 » 13.08.2007 13:04

Moje wczasy skończyły się 4 dni temu, byłem na Istrii w Funtanie koło Porecia. Jechałem w ciemno, z kwaterami problem, szukaliśmy 5 godzin. W końcu znależliśmy za 60 euro za 4 osoby ( najtańsze jakie były). Na Istrii jest fajnie, ale wszystko droższe niż na dalmacji, a do piękna dalmacji istria też nie może się równać. Pozdrawiam.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone