13 osob + 3 latek , wyjazd w ciemno mozecie cos doradzic ?
napisał(a) sxdc » 07.07.2008 07:35
Witam forumowiczow , jestem tu nowy jesli chodzi o forum , ale stary wyjadacz jesli chodzi o chorwacje
Wybieramy sie w 13 osob + 3 latek 10 lipca do chorwacji i mam dylemat . JA i moj brat znamy wybrzeze od Istrii po miejscowosc Pakostane oraz wyspe Murter . teraz sie zastanawiamy czy nie pojechac dalej na poludnie , ale jest to wyjazd w ciemno i do tego 3 jadace z nami rodziny znaja chorwacje tylko z opowiesci i nie chcielibysmy ich przeciagnac jak to sie mowi po bandzie

, docelowo chcemy znalezc 3 apartamenty , niekoniecznie w jednym budynku i niekoniecznie w duzej miejscowosci , ale koniecznie bardzo blisko plazy . Dlatego mam dylemat jak daleko sie zapuscic zanim zaczniemy szukac kwater , czy dojechac az po Split i tam szukac na lewo i na prawo od tej miejscowosci ? ale z drugiej strony jesli chodzi o wycieczki na plitvickie czy krk , lub kornati to robi sie troszke daleko , a jak sadze warto by nowym pokazac te miejsca . Moze ktorys z forumowiczow mialby jakies sugestie ? dodam ze poprosilem wszystkich o zabranie namiotow , tak ze nie musimy znalezc kwater koniecznie w dniu przyjazdu

Wiem ze podobne tematy byly juz poruszane , ale po przeczytaniu wielu postow nie mam do konca pewnosci co wybrac , a nie chcialbym spedzac po raz 3-ci urlopu w Pakostane .